S <3 13 åring = sant?

Den här veckan har jag praktik. Var inte alls peppad för det men nu när jag väl kommit igång är de faktiskt kul. Förutom på morrarna när jag måste gå upp. Jag har nog faktiskt insett att jag kommer sakna mina söta små barn väldigt mycket. De flesta iaf, det finns ju fortfarande vissa som är stöddigare mot mig än jaa nu kommer jag inte på nått men iaf. Skit stöddiga. Dom kommer jag väl inte sakna så mycket.
Just nu har mina ettor besök av en sexa som har kommit lite efter och har lite att ta igen innan det är dags att flytta över till högstadiet, så för att få lugn och ro (?) sitter han hos oss. Han är alltså tretton år. Både igår och idag var alla killar i klassen ovanligt fnittriga och idag forstod jag varför. Efter matrasten kom en av dom fram till mig och frågade om trettonåringen fick chans på mig. Hahaha. Jag försökte tala om för dom att jag är alldelses för gamal för honom men dom fattade inte de. Han var ju både längre och större än mig tydligen så då var ju inte jag äldre. Hahaha. Sen fortsatte flera av killarna och tillslut fick de med sig några av tjejerna som frågade ungefär 15 gånger per minut i säkert en kvart iaf, överdrivet men de betyder asså en extremt väldigt massa gånger trots alla mina nej. De gav sig verkligen inte.
Får väl se om de fattat nu att jag inte vill ha chans på en trettonåring:P

Shoppaholic

Skulle träffa Carro idag och börja jobba på uppsatsen. Gick till bibban och lånade böcker så nu har jag tre böcker till varav två på engelska att lägga till högen med 21 böcker. Jippie. Sen gick vi vidare till donken och köpte med oss mat och gick till Carros styvpappa som jobbar på sf. Han sa att vi fick välja nån film vi ville se så satte han igång den. En hel salong för oss själva, donken mat och shoppaholic film. Mycket bättre kan de inte bli. Fick ett väldigt sug att gå och shoppa sen men får försöka hålla mig till Malmö och Köpenhamn. Då ska pengarna flöda. Så, mycket pluggande blev de inte gjort men tycker vi förtjänade en lite slapp dag. Fick också reda på att jag fick 58 av 60 på senaste tentan. Trodde jag aldrig skulle ens vara möjligt med tanke på att jag fick typ börja plugga om kvällen innan. Så jag är nöjd kan jag säga.
Just nu är jag sjukt trött. Har suttit sen kl 5 och läst en bok av Skinner om undervisningsteknologi och instrumentell betingning. Förstår inte varför alla ska skriva på ett så krångligt språk så inte vi vanliga dödliga kan få förstå. Jag har nog sett ut som ett levande frågetecken hela tiden jag läst. Inte mycket som stannat i lilla huvet kan jag lova.


Ett år närmare 30

Nu var det länge sen jag skrev något här. De senaste dagarna har väl iinte varit jätte händelserika direkt. Men igår den 9 april blev jag ett år närmare 30. Nu är de de faktiskt bara 9 kvar och med tanke på hur snabbt dom har 21 åren har gått så lär väl 30 vara här ganska snart. Igår var en ganska lugn dag. Spenderade halva dagen i mina böcker. Satt framför vårt solarie en stund också. Helt underbart att ha ett sånt hemma. Tyvärr är de inte så starkt, men jag gillar ju mer att bli brun av solen. Sen blev det grilla med familjen och syrrans familj. Fick min efterlängtade volymaster, testade den och såg ut som ett troll:P Men de blir nog bra så fort man lärt sig den. Fick en parfym och örhängen av syster yster:) Alma och Viktor tyckte inte att kag skulle få öppna mina paket själv så de tog på sig den uppgiften. Så söta är dom. Johannes gav mig Carolin af ugglas skiva. han tyckte den passa mig. Den var faktiskt riktigt bra. Sköna låtar. Och sen fick jag ett hemma gjort bankkort som jag får använda på våran lilla mini resa till köpenhamn va johannes. Riktigt gulligt var det, från Johannesbank hade han skrivit att det var.  Sen på kvällen igår blev det tårtbak och grilad mat en gång till i nöjet. Mycket trevligt. Och idag blev det en långpromenad på förmiddan. Vi var ute och gick i solen i 2 timmar. Hur skönt som helst. Sen var det direkt hem och städa innan hela johannes släkt kom och firade mig. Riktigt trångt blev det i denna lilla lyan, men de gick. Två riktigt lyckade dagar måste jag säga att det varit.

RSS 2.0