Vart ska denna dag sluta

Usch det här är verkligen ingen bra dag. Är lite smått rädd för hur den ska sluta. Vi kan ta de från början. Det började med att jag gick upp extra tidigt imorse för att jag skulle hinna massa saker innan det var dags för skola och sen jobb. Jag hoppa först in i duschen som konstigt nog gick bra. Inga missöden där. Sen skulle jag laga mat så jag hade med mig två lådot eftersom jag skulle jobba 13 - 21. Gjorde pyttipanna. Skulle sen äta frukost men de fanns självklart inga mackor så fick glatt ta pytt ´till frukost osckå. Nu är de ju så att jag gillar krögarpytt, asså de som är riktigt små. Gillar inte när de är stora bitar. Men när vi handla sist tyckte JOhannes att de var bättre att köpa den som var typ 20 kr billigare vilket då självklart innebar stora bitar. Jag hann ta typ tre tuggor av min frukost, lunch och middag innan jag insåg att den verkligen inte föll mig i smaken. Asså hade jag lagat mat i onödan. Jag hade ändå inga matlådor. Ställde mig och diskade lite vilket iof också gick rätt bra. Däremot hade jag en dålig dag när de gäller kläder och kläd val. INget jag tog på mig ansåg jag passa. Slet ut halva garderoben innan nått till slut dög verkligen i sista minuten. jag gick också upp så pass ttidigt för att hinna komma på en bra fråga till litteraturseminariet imorn eftersom papret skulle lämnas in idag. Tog as lång tid och tillslut bara raffsa jag ihop nått helt oigenom tänkt. Sparade på usbminnet och stängde av datorn. Satte igång min dator för att skriva ut. Då kommer jag på att jag skrev dokumentet i works på Johannes dator vilket inte går att öppna på min. Så de blev bara att sätta igång hans dator igen för att spara om dokumentet. Sen in på min igen men då funkar självklart inte skrivaren. Där ville jag bara slänga mig i sängen och försvinna en stund. Men de fanns de ingen tid för. Fick skynda mig till skolan för att hinna skriva ut där tack vare underbara Krisitn. Satt sen i 45 min på en ur trisst föreläsning. Gav upp och tog med mig Kristin till donken för att få lite mat iaf. Skönt tnäkte jag för då hade jag iaf en mindre m¨ltid att tänka på. Gick och njöt en stund på min balkong innan det var dags att gå till vårdcentralen för att fixa medicindeligering till jobbet. Hade fått tid där halv 1.

När jag kommer dit är de låst och en sköterska kommer och öppnar och ser väldigt frågande på mig när jag säger vad jag gör där. Hon förklarar att alla är på lunch. Huset är liksom tomt på folk. Jag fick sätta mig och vänta och söterskan kollade upp vilken tid jag var inskriven på. Då hade kärringen skrivit in mig på kl 1. Kl 1 skulle jag va på jobbet för att gå intro pass. Ringde och sa att jag skulle bli lite sen för att de felbokat mig. Under tiden jag sitter och väntar as glor alla som går förbi mig. Fatta inte varför och folk frågade vad jag gjorde där. Ehh dahh? Sen vart iaf klockan över 1. Tillslut när klockan var 20 över 1 sa jag till och frågade om jag blivit bortglömd. En receptionist gick då och kollade med kärringen och kom tillbaka och sa att hon skulle hämta mig snart. Bara nån minut efter de kom sköterskan som hjälpte mig när jag kom förbi och vart paff att se att jag förtfarande satt där. Hon sa åt mig att följa med henne så gick vi till kärrningens rum. Kärringen kom fram till oss ich sa att hon vart i väntrummet och frågat efter mig men att jag inte var där. Hmm hur tänker hon då undrar jag när jag suttit där i en timme då redan. Kärring. Hon hade då tagit en patient mellan så hon var absolut tvungen att fixa nått med de. Jag sa att jag hade svinbrottom men hon kunde absolut inte släppa de. Tyvärr är ju jag för snäll. Jag borde bara gått därifrån men jag satt glatt och vänta. Varför ska jag alltid vara så trevlig:P Iaf fem minuter senare kom hon och då skulle hon ju prata om alla olika sätt att ge medicin fast jag sa att jag redan har medicindeligering i finspång. Sen skulle jag skriva under och då trodde hon att jag, asså där jag skrev mitt namn, var den person jag skulle ge medicin. Kärringen hade ju ingen koll på hur deligeringen skulle skrivas under. Hjälp säger jag bara. Sen skulle hon skriva ner nått nummer åt mig en hitta inget bra papper att skriva på. Världens beskymmer med de hade hon. Tillslut hitta hon nått som dög. puh.

Klockan var då typ 13.45 så jag sprang bort mot jobbet, tur att de är nära. Ringer på och får samtidigt massa medelande på telefonen, jag hade visst ingen teckning där inne, konstigt. Då hde dom redan åkt för vi skulle på drama idag. ringde och ursäktade mig så nu ska jag tillbaka dit kl 16.30 istället. Tror inte jag har missat nått nu. Skulle väldigt gärna bara vilja lägga mig och börja om den här dagen. Orkar inte mer just nu:P Kul att man stressade så imorse:P Nu ska jag nog glo på Anna anka söker assistent så jag får skratta lite, eller om jag sätter mig på balkongen, inte fel de heller men nu är de ju självklart inte lika soligt längre. Just my luck:P

Utkast: April 10, 2010

Hopp då var man ett år äldre. Ett år närmre 30. Igår var jag på intro på mitt nya jobb. Kändes riktigt bra. Lite småjobbigt att man är helt ensam när man jobbar bara. Ingen att fråga om man undrar nått eller ingen att ropa på om man blir attackerad:P Men men med lite träning ska nog de också gå bra. Efter intro åkte jag och pappa och tittade på tv och massa grejer på mediamarkt. Dom håller på och gör om hemma så de ska bli ett nytt fint tvrum. As fina tapeter har dom köpt. Sen såg pappa och jag på rolands. Trodde de skulle vara en film som var rolig men de var ju bara massa musik och ap trisst. ¤2 minuter var den och de kändes som ungefär 2 timmar. Drog en suck av lättnad när den var slut och gick ner och gjorde tårtor istället. Kl 4 kom tjocka släkten. Eller tjock och tjock.

De här inlägget publicerades visst aldrig..lägger väl upp de nu då:P

Ny dag nya utmaningar

Ohh blir lite trött på människor måste jag säga. Hade fått kontakt med en som sålde en bok jag ska läsa till nästa kurs. Skrev i början av veckan att jag skulle föra över pengarna till henne torsdag eller fredag nån gång vilket inte blev av och som jag förklarade varför i ett mail på typ fredagkvällen. Fick inget svar så förde över pengarna igr kväll. Då skickar hon ett svar att hon redan sålt boken. Gaah. Skickade ett surt mail och fick som svar att de var så oklart om jag skulle ha boken och att hon missat ett av dom. De hon påstod sig missat var de jag skickade igårkväll och som hon svarade på när hon sa att boken var såld. Alltså bara massa skitsnack från henne. Dåligt stil.

Idag var jag och åt med Jessica och Saga. KUl att träffa dom. Vi har inte setts sen Saga var typ nyfödd. Vi hade mycket prat att ta igen kan man säga. Mycket skvaller och sånt. Skönt måste jag få säga. Känner mig verkligen ur balans och inte alls redo för en ny kurs. Dessutom en som tydligen ska vara ap jobbig. Usch jag vill inte.

Nu har jag precis vart och hälsat på min extra morfar som opererades nu i veckan. Han var pigg och glad och skulle nog få komma hem imorn. Skönt när de börjar se ljust ut för honom iaf. Johannes är och spelar badminton men skulle visst komma hem redan. Dom spelade bara en timme. Lite snålt tycker jag allt. Nu skulle vi tydligen till Erkan och spela spel. Vet inte om jag är på jättehumör för spelkväll men allt är vl bättre än att dega i soffan.
Det lär bli nog av det imorn. Ska kanske följa med Kristin och sola på eftermiddagen och sen ska hon och Joni komma hit och äta mat. Ska bli riktigt trevligt att ha dom här. Vi brukar alltid ha så roligt ihop. Dom är verkligen guld värda måste jag säga.


:(

Livet kan verkligen ta snabba vändningar. Man inser inte hur ömtålligt och skört det är. Den sista tiden har livet verkligen varit extremt förvirrande och tagit oväntade vägar. Känner att jag inte riktigt hänger med just nu. Det är svårt tt hålla fokus. Det går inte att förstå vad som hänt. Det är så overkligt. Finns inte ord som räcker till.

Det enda jag kan säga är att jag tänker på alla berörda, familj, släkt, vänner. Jag lider med dem.

Vila i frid. Vi ses igen.

RSS 2.0