Svåra val

Har lagt ner pluggandet nu. Gick inget vidare. Förstå inte ett dugg av vardagskemin. Trodde de skulle vara för oss ointeligenta men de var visst tvärt om. Börjar fundera på om de verkligen var ett smart val de här:S

För att muntra upp mig sitter jag och tittar på lite gamla bilder:D Har kommit på att jag har ett litet problem. Vill fixa till håret lite men kan inte bestämma mig för hur. Tror inte jag vill klippa av mig de. Tar så lång tid innan de växer ut igen. De stora valet jag står inför är vilken färg jag ska satsa på. Förslag?
Usch och fy

vad dålig jag har blivit på att uppdatera här. Förstår inte varför riktigt. Beror väl mest på att jag jobbat häcken av mig i sommar. Har i stort sett bott på stenen. Men men nu har verkligheten kommit i fatt mig och det är än en gång dags att slå sig ner i skolbänken. Den här gången för ett halvår tillsammans med atomer, molekyler och diverse olika kemikalier. Med andra ord, jag ska läsa natur i en termin. Har haft intro och första labbet nu som även innehöll kursens och terminens första prov. Väldigt litet och lätt så borde inte vara några problem. Men vi får väl se hur de går framöver. Jag kan ju inte påstå att jag är vän med periodsystemet och allt vad naturvetenskap innefattar. I ärlighetens namna har jag ju inte valt detta för att de är roligt utan för att öka chanserna till jobb i framtiden. Men de är väl bara att bita ihop och hålla blicken mot julen 2011 när jag går ut som färdig, förhoppningsvis, lärare:)

Ska vara duktig nu och läsa lite tänkte jag. Börjar med lite vardagskemi dagen till ära:)
Hörs och ses.

RSS 2.0