Tack!

Just nu är jag så glad. Men de känns ganska fel att säga det. Härromdagen var min syster och hjälpte farmor och packade i Valborgs lägenhet. Dom packade ner saker som de trodde jag ville ha och där med var en hel servis. 12 koppar, fat, assieter, sockerskål, mjölkkanna eller vad man säger och ett litet fat. Alla delar med och helt är de. Och bäst av allt, den absolut finaste servisen jag sett. Är så glad för den. Mindre glad är jag att Valborg inte finns mer. Hon var så härlig och söt:) Tack Valborg för den fina servisen. Ska ta väl hand om den:)


Nu är du borta

Tänk vad fort livet kan förändras. Ena studen finns man, nästa finns man inte mer. Man blir knäpp av att tänka på de. Idag har lilla gulliga Valborg försvunnit från oss. Farmors storasyster som alltid funnits och varit så underbart snäll och gullig. Kommer ihåg hur roligt de var hos henne och Pelle när man var liten Jag kunde inte säga Valborg när jag var liten, eller om jag fattade fel kanske, utan sa Volvo om henne. Volvo och Pelle. Nu finns ingen av dom mer.

Vila i frid lilla Valborg. Vi ses igen:)

Julmys

Julsakerna är uppe, de är snö på träden utanför, ljusen är tända och granen är uppe och självklart ligger det paket under. Nu börjar verkligen julkänslorna infinna sig. Längtar som en tok efter lite ledighet även om jag vet att jag även har en tenta att börja plugga till. Har verkligen varit fullt upp nu i skolan. Först två veckor praktik med massa att göra och sen allt läsande om cellbiologi, metabolism, mekanik och övrig skit som jag inte är ett dugg intresserad av. Utöver de ska man hinna jobba eftersom jag inte kan säga nej när de ringer, och ha ett liv. De blir tajt. 
Nu har jag tillåtit mig en paus i läsandet om hur muskelkontraktioner går till för att laga mat och göra ett blogginlägg eftersom de typ aldrig görs nuförtiden. Tiden räcker visst inte till.
Är så trött på pluggandet nu. Vill bara bli klar och kunna lägga böckerna på hyllan. Tänk att få vara ledig när man kommer hem. Har inte upplevt de på länge (förutom sommarloven, tack och lov).

RSS 2.0