MNY

Jag har upptäkt att jag älskar MNY maybelline. Det är de absolut bästa budgetmärket. Har iof bara testat deras nagellack och läppglans än sålänge men dom är jag såld på. Allt ligger under 50lappen och finns i massa härliga färger. Igår var jag tvungen att gå ner på stan och köpa mig ett nytt bara för att Johannes tyckte de jag hade på mig såg tantigt ut. De var ett brons färgat från MUS. Hem kom jag med två nya lack för 59kr tillsammans. Bra deal tycker jag. Har än så länge bara provat de ena. Det är ett rätt ljust lila, finns de nått som kan kallas dimmlila så skulle nog de passa in. Svårt att få en bra bild som visar hur snyggt de är. Har ni inte testat MNY än så gör de. De finns på Lindex.

Har tänkt att visa lite bilder från alla <3-s dag men de får bli en annan dag. Sitter med den bärbara datorn och dom ligger på min stationära:)
Ha de gott.My heart is yours

Har blivit sjuk. Typiskt. Och de värsta av allt är att jag mår så dåligt när jag blir sjuk. Jag får ont i hela kroppen och de sticker och bränner i ögonen och sen de vanliga sjuk symptomen. Usch gillart inte. Gjorde en stor kopp varm oboy förut och dagen till ära formade bubblorna sig till ett hjärta. Coolt va:P


Igår fick vi en tidig alla hjärtans dag present av min underbara mamma. Vi hade tänkt bjuda ut mamma och papa på middag nån dag som deras present. De ställer upp så mycket för mig så vill gärna ge lite tillbaka:) Vi fick iaf ett jättefint hjärta att ha på ytterdörren. Jag har tänkt länge att jag vill ha nått fint och välkomnande där så de blev perfekt. Så nu smyckar detta fina hjärta våran dörr:)


Valentines day

Imorgon är det den stora dagen full av hjärtan och kärlek. Egentligen en dag som alla andra men skillnden att man på tydligt sätt ska visa sin uppskattnign till dom man tycker om. Är vi så dåliga på de att vi måste föra in en sån dag i almamackan. Jag ycker iof att det på nått sätt är en ganska mysig dag. Tyvärr förstör den rådande kylan och nykommna snön mysighetsfaktor på den kommande dagen. Vårkänslor och fågelkvitter tycker jag skulle passat utmärkt. Johannes och jag ska försöka se om vi kan boka bord på nått trevligt ställe imorn och äta. Det lär väl säkert vara full överallt när man kommer på dagen innan att man vill gå ut och äta och dessutom glömmer bort att ringa runt. Så de kommer ske i sista minuten, något som vi är vana vid:) Får väl bli en korv på sibylla annars:P Idag tog vi en tur på stan för att hitta nån fin present till varandra. Nått ska man väl ge iaf och för att de skulle bli nått vettigt och som man verklogen vill ha så gick vi tillsammans. Johannes hade svårt att hitta nått bra men valde tillslut iaf de nya super ario bros som vi gått och suktat efter sen de kom ut. Självklart testa vi de också men jag tröttnar ganska fort eftersom jag är så dålig och förlorar hela tiden:P Jag valde en body mist från make up store som luktar ljuvligt. Måste nog köpa både body lotion och parfymen till vid n¨ått senare tillfälle. Går och luktar på min arm hela tiden, där jag provsprutade doften. MUMS!


januari

Hinner visst aldrig med att blogga längre och vet knappt varför för när jag tänker efter känns det inte som jag gjort så mycket. Men men tydligen har man väl de. De läses ju en hel del här hemma så de tar ju mycket av den dyrbara tiden. Tänkte att jag får göra ett sumeringsinlägg över lite av de som hänt i januari och nu i början på februari. Januari har ju för min del bestått mest av tentaplugg till den ohyggliga muntliga tentan, som jag för övrigt kalarde:) Känns så skönt. Annars hade tiden spenderats mycket med släkten. Vi träffade Stockholmarna och bytte paket i början av månaden.


Vårt badrum fick sig en trevlig makeover efter en tur till ikea och gick från...


till....När tentan var avklarad fick vi besök av Ricke, Pillan och lilla Wilma. Det var jättekul att träffa dom igen. Har nog inte sett dom sen juli eller något liknande så de var verkligen dags. Vi åt god mat och bytte lite julklappar. Wilma fick bla ett bowlingspel av oss som verkade uppskattas.


I januari fyllede även Inge den stora siffran 50 så då blev de lite kalasande.


Ja tydligen hann man ändå en del i januari, iaf som hann fångas på kort. De var ju mycket mer därtill. Måste bli bättre på att fånga saker på kort. Fy på mig. Jag som älskar att ha kort. Min blogg börja strula och dumma sig nu så tar nog februari i ett annat inlägg:P

RSS 2.0