Kommer inte på nån rubrik

Idag har heta dikussioner om cellbiologi förts mellan mig och Kristin. Ne så heta har de väl inte vart men många iaf. Vi har försökt reda ut begrepp och reaktioner i kroppen men i de flesta fall har vi bara blivit mer förvirrade än innan. Men det är iaf trevligt att ha sällskap i tentapluggandet. Och egentligen blir nog allt klarare fast det inte alltid känns som de. Vi har iaf mycket hjlp av varandra.  Tog även en trevlig lunch med min älskade mamma idag.

Har provat nästa nagellack på tur från pieces. Idag provade jag Red berries Tycker de blir väldigt flammigt och inte helt täckande som jag gärna vill ha iaf mörkade färger. Annars var färgen väldigt snygg. Gillade nog den bättre än pink pin up:) Dock upptäckte jag att de såg lite flammigt ut även efter andra lagret när jag tog med blixt. Och jag ser att det blev lite dåligt målat:P Satt i lite för mörkt rum så såg visst inte vart jag målade:P

Idag fick jag min väska med från Valborg som mamma fick med sig hem. Vi har fått ta så mycket saker så de känns näsan lite dumt. Men farmor och alla andra i släkten blir glada när sakerna stannar i familjen även om de är skit saker. Jag fick nu iaf mina fna runda kuddar som jag ska försöka hitta lite roliga fodral till. Gillar inte riktigt den gula färgen men den röda är grymt snygg men de får väl bli nått snyggt över dom båda. Tog också två fina fat som jag tänkte ha som uppläggningsfat när vi får fint besök:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0