Ordning och reda

Känner mig lite smått stressad. Det börjar närma sig dagen d och allt ska hinna bli klart. Men vad är allt då? Jag har hela tiden tänkt att det är så mycket att göra och så mycket att tänka på men tycker inte att de är så. Så jag blir stressad över att jag inte är stressad typ. Har vi koll på allt verkligen eller vad är det som jag missar. Enligt alla planeringslistor och egna listor jag skälv gjort är det lugnt. Små saker kvar att pyssla eller inhandla bara. Men ändå, i maggropen finns den där. Stressen över att inte ha koll och att jag inte är stressad. Hmm vet inte riktigt vad som skulle hjälpa heller. För ett kontrollfreak känns det jobbigt att det känns som att jag missar nått. Men vad kan de vara?

Vi åkte iaf en sväng till Panduro för att köpa papper så vi kan göra klart vår gästbok vi pysslar ihop och börja göra placeringskorten. Då var Panduro stängt för de håller på att flytta. Typiskt när vi nu kom iväg. Slutade istället inne på gina tricot där jag handlade för mitt presentkort jag fick av kära mor och far i present så jag blev nöjd iaf.

Snart är det nog dags för sängen. Sova tidigt låter ju ganska sunt!?! Imorn är det vigselsamtal och fira Alma som blir 6 år. Fullspäckat schema med andra ord.


Kommentarer
Postat av: ida

Nej ska panduro flytta?! Vart då? :P fin blogg förresten har du utformat den själv? :)

2012-04-18 @ 21:39:09
URL: http://idaviolakarlsson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jaa men bara en våning upp men tydligen var de inte klara för de var stängt både uppe och nere:(

2012-04-18 @ 21:41:42
Postat av: ida

Jaha okej vilken tur! Den får inte försvinna, då finns det ingen hobbyaffär kvar. :P

2012-04-19 @ 17:11:05
URL: http://idaviolakarlsson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hehe nee precis. Inte för att jag är så pysslig i vanliga fall. Har tvingat fram en egenskapen nu till bröllopet bara:P

2012-04-20 @ 08:53:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0