Sorrow

Denna dag fick en ovanlig vändning. Vi tänkte fixa med lite grejer till bröllopet så vi tog en sväng till erikshjälpen. Farmor var där så vi tog en fika med henne. Mycket trevligt. Vi gjorde ett nytt försök att köpa papper på panduro men de var fortfarande stängt. På väg tillbaka till bilen får jag ett sms av min syster där det står att min gammelmormor dött. Jag var chockad på nått sätt trots att hon var 94 år. Hon var ju liksom frisk, virrig men ändå frisk så jag väntade mig inte att det skulle hända nu.
Hon hade fått kramper på morgonen, hamnat i koma och sen hade hjärtat slutat slå. Detta på drygt en timme. De gick fort.
Vi åkte iaf till myrorna för att fortsätta jakten på saker till bröllopet. Medan små tårar då och då rann ner för kinden lyckades vi istället för de vi skull ha hitta fyra superfina stolar som vi framöver ska måla vita. Vi ska bara hitta ett bra bord till så ska vi slänga ut vårt höga barbord. Är mycket nöjd över stolarna, mindre nöjd över förlusten av min kära Inga. Mycket roligt har jag haft hos henne. De senast åren har hon tyvärr inte varit "sig själv " på grund av demens men den jag minns nu är den pigga, glada Inga som jag alltid tyckt så mycket om. Vi ses igen älskade Inga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0