Nude look

L´oréal är en av alla som kommit ut med den fantastiska nyheten BB cream. Deras ska vara en av de bästa, vad jag uppfattat från folk. Jag valde att testa en annan just därför men börjar bli rätt sugen på den här också:) 
Det är en lätt creme som förvandlar huden och ger en lätt täckning och ett  naturligt resultat. Så här beskrivs den på Kicks hemsida: Nude Magique BB Cream omvandlas vid kontakt med huden och frigör smarta pigment-kapslar som får cremen att passa alla hudtoner. Nude Magique BB Cream rättar till hudtonen, täcker ojämnheter och förfinar hudens struktur samtidigt som den ger upp till 24 timmars fukt. Den fiins i två nyanser och kostar 159:-, finns att köpa här.
 
Nu har de också kommit ut med ett Nude magique BB powder. Det är ett transparant puder som ska fixera och kompletera BB creamen och ger matt resultat. Den kostar 139:- och finns här.
 

Kommentarer
Postat av: Isabellasphotographing

önskar dig en fin helg! :)
kram

vore supergulligt om du ville rösta på min bild här, nr 5. http://hannaasundin.blogg.se/2012/august/rosta-pa-din-favoritbild.html#comment

2012-08-25 @ 11:22:42
URL: http://isabellasphotographing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0