Säng makeover

När vi köpte huset bestämde vi oss ganska snabbt för att köpa en ny säng. Den vi hade förut var 140 så det var ganska trångt när man har en man som gärna sprider ut sig ordentligt. Vi ville gärna ha en kontinentalsäng, men vi ville ha en vit eller begie. De flesta som finns är svarta eller grå. Om de är en färg vi gillar så har de varit jättedyra. Vi lyckades hitta en svart/grå som var erbjudande på och jag tänkte att jag kanske kunde koma på något sätt att fixa till den så den passade våra krav.
 
När vi hade fått hem sängen åkte jag till Hemtex. Där hittade jag en sängkappa. Den fick täcka nedersta madrassen. Till madrass nummer två köpte jag ett vanligt bomullslakan och till bäddmadrassen lyxade vi till det med satinlakan. 
 
Jag tycker det blev riktigt snyggt till slut. Sängkappan blev perfekt. Bomullslakanet var inte riktigt tillräckligt tjockt utan det lyste igenom lite svart. Johannes fick idén att lägga på vår ofelia filt från IKEA. Det blev super snyggt. Och satinlakanet är så skönt. Så nu sover vi som kungligheter. Känns som att bo på hotell varje natt. Nu fattas bara sänggavel. Vi har några olika tankar på vad vi ska ha. Eventuellt ska Johannes försöka sig på att göra en egen. Mer om de kommer senare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0