Plugg och tacopaj

Den här helgen tycker jag att jag vart riktigt duktig. Pluggade lite torsdag och fredag, läste tråkig bok om karttolkningar och skrev om vetenskapiga texter. Sen på fredags kvällen åkte och johannes i till stan. Johannes hade ju lovat mig en shoppingrunda ála peka på vad du vill ha och jag köper de till dig:) Det blev nya, nästan likadan skor till oss båda, en fotoram, en tunika som dock var förliten märkte jag när vi kom hem, orkade inte prova i affären. Johannes köpte ett par super snygga jeans och sen blev de handla mat. När vi kom hem gjorde vi bakadpotastis med kyckling och curry röra. Det blev super gott.
I lördags gick jag upp tidigt. stressade iväg till Black för att göra syrran fin inför en kompis bröllop. Sen blev det stressa tillbaka till Finspång för att jobba mellan 13-19. lev slappis kväll med film och pizza.
Uppe med tuppen idag igen för att jobba 7-13. Sen gick jag hem och åt och somna i soffan. Så otroligt skönt men var tyvärr inte piggare när jag vakna. Sen var de bara att sätta igång med plugget igen. Är så sjukt trött på den där vetenskapliga textanalysen nu men bara att stå ut. Blev klar ganska snabtt iaf. Nu håller jag på och göra tacopaj. Johannes är på match men kommer väl snart och tänkte överraska honom men super god mat:) Får väl se om de är nått dugligt på tv men de brukar de ju aldrig va.

Getå och fästingar

Idgår var vi iväg med gruppen till Getåravinen. Efter Vfun ska vi ha en exkursion där för dom andra grupperna då vi ska berätta om varför de ser ut som de gör där och typ vad de är för jordart och jordmån och bergarter och berggrund och hela jordens skapels typ. Det är faktiskt mer intressant än vad det låter även om det inte är jättekul kanske. Är ju inte så förälskad i stenar direkt. Ska nu iaf enligt vår kursansvarige känna igen nio olika stenar. Får väl se hur de går med de:P

Getåravinen var iaf jättefint. Riktigt mysigt men en meanderflod eller bäck som rann i hela ravinen. Det stod i böckerna att de också skulle finnas en så kallas korvsjö men vi hittade tyvärr ingen. Stor besvikelse måste jag säga. Men som ssagt mycket fint och mysigt i getåravinen så åk dit. Men ta typ på er overall eller nått för de finns fästingar där. Jag hittade fyra stycken små kräck när jag kom hem. Usch hatar dom små rackarna. Dom borde verkligen utrotas. Ser liksom inget syfte med att dom finns förutom att förpesta live för människan och det är rätt onödigt tycker jag:P

Dagen ska jag iaf ägna åt plugg och kanske lite städ. Ska försöka bli klar med analysen av vetenskapliga texter som ska lämnas in på måndag. Ska ju jobba i helgen så vet inte hur mycket tid de blir över till plugg. Sen ska kanske jag och Johannes in till stan sen när han slutar. Han har lovat mig en shoppingrunda:) Inte helt fel:P

Hjärndöd

Känner mig verkligen hjärndöd. Alla hjul har inte satt igång än i huvet så det går verkligen skit att plugga. Sitter och försöker analysera en text om den är vetenskapligt skriven men de går verkligen inte bra. Har lyckats skriva en typ halv usel a4 men skit. Måste vara max en a4 om varje text, tre texter.
Det är så härligt att vi får så roliga och inspirerand uppgifter så de går så lätt att göra. Nee tråka ut studenterna och gör så dom går in i väggen istället tror jag är lius motto.

Ska försöka skriva ner några värdelösa meningar till. Sen ska jag nog slappa framför tvn:)

Samin I

Nu märks det att skolan dragit igång igen. Jag är konstant trött och allmänt förvirrad. Inte blir det bättre av att man typ bor på två ställen. Jag har inte koll på vart jag har nått. Känner att jag inte riktigt fixar det. Skolan har jag inte heller koll på. Sjukt mycket uppgifter som verkligen drar igång direkt. Första uppgiften ska in på måndag. Så imorn blir de att sätta igång med de. Sitter annars och försöker läsa lite men orkar verkligen inte. Med huvud orkar inte med efter en hel dag. Det är inte dom mest lätta sakerna vi läser heller. Fattar typ inget. Förra veckan läste jag om hur man tolkar kartor från 1600-talet. Idag läser jag om vad en region är. Jag fattade absolut ingenting. Tur vi ska ha föreläsning om det imorn.
Sen ska vi sitta hela resten av dagen och förbereda för vår exkrusion av getåravinen. Ser extremt mycket fram emot den.
Ska nog försöka släppa allt roligt att syssla med på datorn och gå och lägga mig nu. Börjar 8 imorn så gäller att vara pigg och glad.

RSS 2.0