Dålig dag

Idag har jag en extremt dålig dag. Får dagar ibalnd då jag tycker jag är så ful och typ inga kläder som sitter bra. Då sliter jag ut hela garderoben och inget passar. Blir helt depprimerad sånna dagar. Och helt typiskt att vi ska åka och bada på jobbet. Usch. Vill ha en bra dag:(

Duktigt av mig

Idag har varit en riktig pluggdag. Först var jag i skolen vid 10 och skrev uppsats till kl 3. Gick super bra och nu är väl typ halva uppsatsen klar. Vi skulle vist haft musik på morgonen men de hade jag total glömt bort och vaknade 17 min över 8 av ett sms från Tove som frågade om jag skulle komma. Musiken började 15 över 8 så de kändes rätt kört. Hade verkligen inte en enda tanke på den där musiken när jag ställde klockan igår. Jag som har tyckt att den varit väldigt rolig och gett många idéer på roliga saker att göra med barnen. Typiskt. Kom iaf hem vid typ 6 efter att ha varit och kollat in de nya affärerna på Maxi. köpte en ansiktsmask som jag la på direkt när jag kom hem. Sen var det bara att sätta igång igen att plugga. Hann läsa eller lyssna på typ 60 sidor i den tråkiga boken om 20 globala problem som måste lösas innan 2020. Dessutom är den på engelska och gubben som läser låter typ som en alien.

Juste, i förrgår rånades min farmor av tre utläningar när hon var och handlade. En av dom hade kommit fram till henne och var jätte trevlig och hade typ frågat var osten fanns och sen pratat lite. Medans han gjorde de hade de andra två stält sig runt och plockat upp hennes plånbok ur hennes rullvagn eller vad man ska säga. Himla idioter. Hatar att de ger sig på stackars försvarslösa tanter. Och farmor som hade vunnit på en trisslott och precis löst ut nya så hoppas verkligen itne de var nån storvinst. Skulle inte förvåna img eftersom man aldrig vinner nått annars så ska man väl "turen" att göra de när den blir stulen.

Big bang

Nu har jag suttit sen kl 4 och läst en bok på engelska om tjugo globala problem som kommer inträffa om tjugo år. Jag trodde jag var ganska bra på engelska men de har jag märkt nu att de var jag inte. Hade både boken framför mig och ljud bok som jag fått låna av Carro men inte hjälpt de nått. Enda bra var väl att han läst snabbare än vad jag skulle gjort så jag hann med 50 sidor innan jag var tvungen att göra annat. Sedan har jag roat mig med att läsa texter om big bang till våran uppsats. Fattar typ inget av dom texterna heller. Förstår inte varför alla ska skriva med så svåra ord hela tiden.

Nu är jag iaf helt slut i huvudet. Borde egentligen fortsätta plugga men vet liksom inte vart jag ska börja så det blir inget alls istället. Borde kanske passa på att sova tidigt.

Grattis till Emma coh Oskar som fick en liten pojke igår:) Nu ser jag fram emot att få se den lilla krabaten.

Förvirrad

Sitter i skolan och väntar på att Carro och Maja sak komma hit. Vi ska sitta och skriva uppsats idag om big bang och typ kanske två olika religioners skapelsemyter. Känns verkligen som något väldigt nödvändigt när man ska bli lärare. Hjälp asså, börjar verkligen bli förvirrad på den här utbildningen. Börjar nästan ångra mig att jag inte flyttade och började läsa nån annanstans.  Men nu känns de lite dumt att byta nu.

Jaja, nu har de kommit så nu ska vi sätta igång:)

Trött

Nu har även jag fallit för grupptrycket och skaffat mig en blogg. Får väl se hur de kommer gå med de. Fattar typ ingenting men ska väl försöka iaf.

Känner just nu att mitt liv är världigt stressigt. Vet snart knappt vad jag heter. Har alldelse för mycket som snurrar runt i huvudet. Har fullt upp med att läsa tråkiga böcker om naturvetenskap som jag inte ens förstår syftet med att läsa om man inte ska bli naturkunskapslärare vilket jag aldrig i mitt liv vill bli. Och eftersom att våran underbara skola slagit ihop båda lärarklasserna var vi ca 220 studenter som skulle få tag i böckerna samtidigt vilket resulterade i att jag fick sista böckerna förra veckan och nu ligger väldigt mycket efter i läsningen. Tentan är den 21 mars och jag vill kunna börja plugga snart för jag tror denna tentan blir svår. Sen har jag uppsatsen och redovisning av vfu uppgiften att hinna med. Plus att ha nått liv. Svårt när man nästan får dåligt samvete när man inte pluggar för några minuter.

Inte blir det lättare när man känner att man måste vara alla till lags också. Och inte heller när man känner att man misslyckas. Har inte ork just nu. Är jämt trött och har ingen energi till nått. Enda jag gör hela dagarna nu enda sen september har varit att läsa böcker och plugga. Hur jag ska orka 3 år till när jag känner mig nästan redo att ge upp nu. Behöver ledigt känner jag. Ladda om och bara känna att man inte har nån press från nått håll. Längtar till sommarn. Måste verkligen se till att det blir en utlandsresa, tror både jag och Johannes kan behöva det.

Nu ska jag väl snart lägga mig så jag orkar en dag till med massa pluggande.

RSS 2.0