Shoppaholic

Usch jag shoppar alldeles för mycket. Att de ska vara så kul att köpa nya grejer. De gillar dock inte min plånbok.
Den senaste veckan har jag spenderat föööör mycket pengar:P Men en del sakar har ju vart ganska nödvändiga också. Som typ min nya almanacka som man kunde göra egen framsida till. Eller kuddarna jag och johannes köpte till vår kommande soffa och som absolut inte passar in i den vi har nu.
Jag känner att jag har lite brist på saker att skriva här. Lägger upp lite bilder istället på mina senaste fynd:)

Semester

Nu är de slut på semestern och ledighet. Idag börjar jag sommarjobba. Kör igång hårt med 9 dagar i sträck. Men ska ändp inte klaga för jag har hunnit med att njuta av friheten och även fått lite sol.

Är ju nu lite mer än en vecka sen vi kom hem från vår bulgarien resa. Riktigt härligt med massa sol och bad. Tänkte skriva lite om stället och hotellet. Vi åkte till Golden sands sol ligger 30 min från Varna som är bulgariens tredje största stad. Golden sands är enbart turistställe och istort sett helt övergvet när säsongen är slut och de märks. Så gillar man inte turistorter ska man inte välja GS. Det är fullt av inkastare till resturanger och krogar och i affärerna står personalen och flåsar en i nacken. Det gäller i stort sätt även i de små mataffärer som finns nere i centrum. Det är väldigt svårt att pruta och det är istort sett bara märkeskopior som säljs. Stranden är lång (4,5 km) men typ överfull. Det finns väldigt lite plats att ligga på om man inte vill betala för en solstol ( 7leva = ca 40kr). Havet är klart och botten är mjuka sand så de går inte att klaga på. Däremot märkte vi sista dagarna att de var maneter i vattnet vilket jag hatar. Även på stranden springer de runt folk och vill sälja saker hela tiden och de finns även massagetält där tjejer i bikini försöker ragga upp de snyggaste killarna. Längs hela starnden finns de gott om barer och resturanger och även mcd ligger precis vid solstolarna.

Hotellet vi bodde på heter Hotel Viva heller Club viva som de står på vissa sidor. Ett fyrstjärnigthotell som jag rekomenderar starkt. Fint hotell med perfekt läga. Inte för långt bort men inte heller för nära gatorna med alla pubar och partyställen. När man checkar in blir man väl motagen med champange och har man många väskor får man hjälp att bära dom. Vi fick sedan guidning till vårt rum och vi har hört att han även följer med vissa in i rummet och visar allt därinne och även går ut på balkongen och förklarar vart centrum och havet och liknande finns. Man får även haddukskort som innebär att man när som helst under dagen kan gå och byta handdukar hos en kille vid poolen. Du behöver alltså inte använda egna handukar vid pollområdet. Poolen är rätt stor och det finns gott om solstolar. Man behövde inte vara rädd att de tog slut. Ute vid poolen fanns en bar där de bara var att beställa dricka. och innanför baren serverades det mat och fika och glass hela dagen så man behövde aldrig vara hungrig. Maten var ingen jättevariation på utan de var istort sett samma sak varje dag. Är man petig med kött var det heller ingen höjdare då de nästan varje dag var rött.

Nu kommer jag inte på nått mer vettigt info om Bulgarien. Tänkte lägga upp lite bilder nån dag och visa men får ta de en annan dag fr nu ska jag snart iväg och jobba.

RSS 2.0