Äntligen

Har äntligen fått ändan ur vagnen och klippt mig:) Fick ju turen att ha en frisör i arbetsgruppen. Och igår lyckades vi hitta en tid som passade och nu har jag en ny fräch frisyr. Fattas bara en ny färg på håret så är jag nöjd. Vet dock inte vad jag ska ha för färg. Förslag?

Tänkte ge lite mer uppdatering från helgen. Har ju aldrig internet nummera när jag är så mycket hos JOhannes. Hans dumma strömkabel har ju gått sönder för typ tredej gången och vi är snåla. Kommer knappt ihåg vad vi gjort då men i torsdags tror jag de var fick vi ett litet ryck och spelade spel. Monopol fick de bli fast den roligare varianten. Jag förlorade som vanligt. Sen såg vi inlåst, Ett av våra nya favorit program. I fredags blev de idol och hemmagjord pizza. Mycket gott. I lördags blev jag lämnad tidigt av johannes som skulle på lagfest så då kom kära Nina och gjorde mig sällskap. Mycket trevligt som vanligt i hennes närvaro:) Och söndagen bjöd på en tripp till Stockholm då kära morfar skulle flytta till Norpan:) Roligt fast konstig känsla eftersom han bott där så länge jag kan minnas men de blir kul att ha honom lite närmre. Jag och Johannes hjälpte ju då inte till och flytta utan valde att bli avsläppta i Skärholmen för att spendera lite pengar på nödvändiga och onödiga sakar. Kanske främst de andra alternativet.

Nu är jag ledig i nästan en hel vecka. Vilken lyx:) Ska nog kolla nu om den nya studiehanldeningen lagts ut och om de kanske finns nån litteraturlista man kan roa sig med att checka imorn:)

Kommentarer
Postat av: emma

Vad är det för rolig variant av monopol? :D

2009-10-14 @ 15:27:23
URL: http://mmjrl.blogg.se/
Postat av: Sofia

Pamp på paradis ön heter de:)

2009-10-14 @ 19:24:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0