Freedom

Oj vad länge sen jag skrev. Iaf ordentligt. Har vart lite mycket att stå i. Men nu är entligen tentan gjord, valet är klart och nu får jag slappna av i en vecka. Fy så underbart.

Måste bara berätta vad som hände förra tisdagen. Skulle hänga in tvätt i torkskået i tvättstugen. Där sitter stängerna löst och en ramla så klart ner på min fot. Det blev ett avtryck av själva stången och en stor bula. Efter de har de blivit blåmärke som förändrats varje dag, från lite små blått, till lila och rött till svat och rött. Riktigt intressant att följa min fotsblåmärkes utveckling. Kanske borde göra en analys av det.  Idag börjar de iaf se bättre ut men fortfarande väldigt stort.

Vi har också lyckats få lite ordning i garderoben. Riktigt nice. Vi ska nog fortsätta i helgen när vi båda kan vara lediga utan plugga och skit.

Imorn åker jag iväg på kryssning till finland med Nina. Ska bli så skojj:)

...

Ny vecka och endast 7 dagar kvar till tenta och 8 dagar kvar till det bär av mot finland med Nina. Både roliga och mindre roliga saker att se fram emot. Känns bra. Idag är de tentaplugg som gäller. Väntar på tjejerna från min grupp. Vi har bestämt träff i min soffa:) Blir nog bra.

Igår gjorde jag och Johannes iordning i garderoben. Nu känns de till och med stor när den inte är full med kartonger och skit. Bara några små saker som ska göras nu så är den klar. Och full för den delen med.

Snurrigt i huvudet

Sitter här i min ensamhet. Johannes har precis börjat jobba igen. Han trodde dom skulle bli klara runt 12 men han var inte säker. Segt för honom. Men har har iaf fått en del gjort idag så de känns bra. Har hittat den första boken i den här kursen som är intressant. Synd bara att den är så himla ful. Tog en bild med mobilen men får inte in bilden så får visa en annan dag. Nu har jag suttit och letat lite utbildningar. De är ju snart val dags och Sarah gav oss alla en liten tankeställare idag när ho berättade hur hon skulle göra med sin studiegång. Så nu funderar jag på att läsa nått vid sidan av. För jag vill verkligen läsa specialpedagogik. Så nu har jag suttit och letat utbildningar på kvarts och halvfart på liu och på distans utan sammankomster. Hittade lite men vet fortfarande inte. Hitade engelska, laboratv matte, lärande för hållbar utveckling och fördjupad läs och skrv utv.. Känner att jag gäran vill ha fler kompetenser så man verklgen får undervisa sen när jag är klar.  Gahh all rörighet som utbildningen skapar.

Imorn får vi fin besök från Stockholm. Söta Emilia kommer hit. Hon började prata om att sova här förra helgen på kalaset. Och nu hade hon pratat om de hela veckan och idag frågade hon om hon fick komma imorn. Självklart säger vi då. Myspys.

Lillgrabben har fortfarande inte fått komma hem stackarn. Han skulle röntgas idag men de blev ju självklart inget. Dom är ju inte direkt snabba på sjukhus. Hoppas han får komma hem snart.

Nu ska jag se klart Chuck and Larry innan jag lägger mig.

Yamyam

Jaha då har man varit och hälsat på två sjuklingar på sjukhuset. Hade inte en tanke på att jag kunde hälsa på Nisse innan vi åkte till Vrinnevi men mamma och systeryster visste vart han låg så vi tog en sväng in till honom också. Han är också en sån människa som har väldigtmycket otur. Sjukhus är inget främmande för honom om man säger så. Förstår inte hur en människa kan ha så mycket otur. MEn skänt iaf att se att han såg ganska pigg ut. Viktor såg så liten och hjälplös ut i den stora sjukhussängen. Men trotts att han mådde dåligt och nog hade lite ont fick han fram små leenden. Stackars lilla gubben. Han blev iaf väldigt glad för den lilla fula bilen.

Efter sjukhusbesöket åkte vi och handlade lite för att fylla upp kylen och frysen lite. Gött gött. Sen skulle vi äta pizza, orkade varken laga mat eller städa som planen var. Blev lite ändrat när vi fick reda på alla sjuklingar. Vi bestllde från yamyam. När vi kom dit för att hämta pizzan började killen där fråga hur många vi var som skulle äta. Han hade gjort en kycklingrule och haft i fel sås så han gav dent till oss. Bara så där så vi fick lite extra mat. Schysst. Sen hade Johannes inte jämna pengar. Det blev typ 10 kr för mycket så han sa att dom kunde behålla växeln. De ville han först inte göra men gav väl med sig lite, då sa Johannes för att övertyga att han kunde ta de för kycklingrullen och då började han gräva upp pengar igen för vi fick absolut inte betala för den. Så gulligt. De är så de ska vara, trevliga människor som verkligen tar hand om sina kunder. De gör att vi vill komma tillbaka.

Imorn är de dags för fotoutställning och samfundsredovisning. Skönt att ha de över. Sen blir de väl städa imorn då. Johannes skulle jobba extra så han kommer väl inte hem förns typ 01:00 så får roa mig själv. Som sagt de blir städning och plugg. Är de nått bra på tv på torsdagar?

Tråkdag

Hopp då var det onsdag. Snart helg igen. Var ute och åt idag med kära Mor, morfar och alma. Fick reda på en del tråkiga saker. Min låtsas morfar skulle opereras i tisdag. Han har haft påse på magen nu ett bra tag och skulle äntligen få ta bort den men så har han fått hög feber och operationen ställdes in. Min systerson ligger också på sjukhuset. Han är världens otrusunge. De är ju itne direkt första gången han ligger där. Nu var de tydligen nått med inflamation i lymfkötlarna. Låter inte alls skojj. Nu hade han dessutom också han fått hög feber. Ska bara vänta på att Johannes kommer med bussen så ska vi åka upp till honom och hälsa på. Har en ful liten bil i väska som jag tänkt ge honom sen i typ sommras:P Kan väl passa på nu då när de är så synd om lilla gubben. Lilla Tottor:(

Hade egentligen bara tänkt lägga ut lite blandade bilder från lite blandade tillställningar men känner att humöret sjönk lite och mer oro än glädje fyller mig. Verkar som allt händer på en gång. Vart ska de sluta liksom. Visar iaf några bilder från klaset i helgen när Johannes familj firade 22 åringen.

                          

                                       
                                                            

Länge sen nu

Det var sjukt länge sen jag skrev nu. Usch och fy på mig. Men har inte riktigt haft tid. Nu sitter jag i skolan och väntar på att dom andra tjejorna ska komma så ska vi göra klart vår fotoutställning om Pingstkyrkan. Ska bli skoj. Hm undrar vart dom är. Dom kanske redan sitter där uppe. Kanske ska gå upp och kolla:P

RSS 2.0