Uppdatering

Dags att bli lite bättre på att uppdatera kära lilla bloggen. Fy på mig vad dålig jag varit på sista tiden. Har väl inte super mycket att skriva egentligen. Har inte hänt så mycket men men. I fredags var jag i Katrineholm och planerade bröllopsfest. Mycket roligt och det känns verkligen som det kommer bli en rolig kväll.  Inte många dagar kvar nu. Hoppas vi hinner färdigt med allt bara. Men först är de ju tenta och spanien resa som gäller.

Idag var jag ute på stan och sprang efter bikini. Min från förra året har blivit ful och lite liten. Kände att ingen riktig passade det jag hade tänkt mig men lyckades iaf tillslut hitta en bikini överdel. Hittade visst lite annat smått och gott också. Hittade lite fynd också på marknadsafton som var i torsdags.

Imorn blir de avslutningsmiddag med gruppen. Känns väldigt tråkigt att vi snart ska splittras. Hoppas på en minst lika bra grupp till hösten men känner att skit gruppen borde väl drabba mig nån gång. Ett tips: Ska nån åka utomlands i sommar, eller använder after sun även i sverie, Köp protectyl från yves rocher. Den luktar hur gott som helst och funkar as bra. Kostar typ 100 spänn men de är den värd:)

Semester check

Då var semestern bokad. Vi bokade flyg till Alicante i måndags. Vi flyger med ryanair, inte mina favoriter kanske. Det lyckas alltid bli så skakigt när man flyger med dom. Inga super bra erfarenheter men men. Billigt blev det. Vi betalade 1700 får båda biljetterna dit och hem igen. Och det bästa av allt är att vi flyger från Norrköping. Vi flyger som sagt till Alicante. Därifrån ska vi ta hyrbil till Benidorm. Hoppas på bättre stad än Golden sands. Större ska det vad vi förstått vara men lite party ställe verkar de vara tyvärr. Men vi ska bo en bit bort från smeten så förhoppningsvis märker vi inte av det. Vi tittade länge på ett golf hotell, när vi väl bestämt oss för att ta de ser vi att det står att hotelet är för 55+. Lät ju inte så kul och vi började bli osäkra. Vi började också tänka om de bara var en profiliering de valt eller om de var så att det enbart var för 55+. Vi bestämde oss för att ringa booking för att fråga om de visste. Inte förväntar man sig att en dansk människa ska svara så jag blev ganska förvånad. Försökte så gott jag kunde göra mig förstådd och förstå vad han säger. Gav till slut upp och tog allt på engelska istället. Han tyckte det lät konstigt och ringde upp hotelet. De hade tydligen inte uppdaterad sin info. Förr var hotelt bara för gamlingar men nu öppet för alla:) Så vi bokade, mycket nöjda:D

Tyvärr är det tenta att tänka på först så än går de inte helt att fokusera på resan men lite bilder på hotelet ska allt läggas upp så alla blir suktade:)

 


Helg med skratt och tårar

Det har varit en helg med mycket skratt och tårar. En jobbig helg. Helgen började för mig i torsdags då jag var på Estet treornas projektarbete. I år var det musikalen Fame. Min kusin hade en utv huvudrollerna. Han var så duktig. Visste att han kunde dansa men rappa och agera de var mer överraskande. Hans tjej var också med med en huvudroll. Och jag säger bara vilken röst hon hade. Mycket bra mycket bra. Min andra kusins tjej var också med och hade även hon en utav huvudrollerna ch var super bra även hon. Det var verkligen en bra föreställning och man blir verkligen impad av allt jobb de lägger ner. Många plus får dom av mig. Enda minuset om jag nu ska ge nått är väl kanske att orkesterna lät för mycket så de var svårt ibland att höra vad de sjöng.

I fredags var de begravning för Danne. Det var en extremt jobbig men fin dag. Den absolut finaste bagravning jag varit på. Kyrkan var fullsatt. Många vänner som flyttat var där. De var tungt att se familjen. Deras sorg är så stor. Det var så svårt att förstå att de är sant. Fortfarande kan jag inte riktigt koppla ihop allt. Det är en historia jag hört nån annan säga, jag har hört den så många gånger så jag kan den uttantill nu men den gäller inte nån jag känner.  Jag har alltid svårt för begravningar. Var på en i slutet av förra året. En person jag träffat en gång. Men att se sorgen i de andras ögon blir för svårt för mig och jag gråter för deas skull. Det är alltid det svårast med begravningar. Dannes begraving var som sagt tung och jobbig men samtidigt så trygg och fin. Det är tryggt att veta att Danne kommer leva kvar i alla dessa människors minne. Jag kommer allid minnas hans underbara skratt. Han spred verkligen glädje omkring sig.
Vila i frid Danne, vi ses igen.

Igår gjorde jag och Johannes en roadtripp till Ullared för att tänka på annat. Vi hitta inte så mycket som vi hoppats. Inga kläder vilker var en besvikelse. Däremot blev det en del grejer till hemmet och presenter till alla barn i familjen. Så de var de värt. Så nu har jag förnyat mitt hem så de är vårfint:)

Idag blev det sova ut ordentligt vilket var skönt men som alltid när jag sover länge vaknar jag med huvudvärk. Inte kul men men. Sen blev de äta med mamma, pappa, JOhannes och Daniel på Golden Bangkok. Det är så sjukt gott där. Går inte att tröttna på. Sen gick vi på Almas dansuppvisning i de geer hallen. Vi träffade henne en snabbis igår och Johannes sa att han skulle vinka till henne när hon dansade. Imorse hade hon sagt till min syster: "Hannes sa att han skulle vinka till mig när jag dansa men jag har inte tid att  vinka till honom". En upptagen 4åring de där. Det var en lång dansuppvisning men Alma var ju iaf höjdpunkten. De var utklädda till små söta Pippi Långstrump och jag måste säga att Alma var en av de som dansade bäst. Mång stod bara stilla men hon var med på rörelserna. Duktiga sötunge. Kusinen Vanessa var ju också med men lite högre nivå på den dansen. Hon dansa en jättefin balett balnd annat. Vilka duktiga släktingar man har. Det är bara en själv som inte lyckats med nått:P

Nu går Walander på dumburken men jag tycker den verkar ganska dålig. Är inte så fouserad på den. Har precis fixat med mina lektioner tills imorn. Dom tre sista dagarna på praktiken. Smsade min handledare förut för jag kände på mig att jag missat att planerat ett pass. Hon var ju sjuk hela förra veckan så de har varit lite rörig. Som tur är har jag min pärm med alla gamla lektioner jag haft så jag rota fram nått som jag tror passar. Ska föreslå de imornbitti. Sen har jag plaerat en hinderbana till gympan. Hoppas den går bättre än förra veckan gympa som var rena kaoset. På tisdag åker mamma, pappa och systeryster med famlij till portugal. Är inte ett dugg avis nej då. Hooppas iaf att dom får bra väder och att de kommer iväg och hem. Man vet ju aldrig med all aska som är i luften nu. Himla skit vulkaner. Är dom verkligen bra till nått? Jag ser då inget. Jag och Johannes ska iaf vara husvakt. Få se om jag kan lyckas utan att ta död på mammas alla blommor den här gången;) Kommer iaf bli tomt att inte ha nån av dom i landet. Tur att dom bara är borta en vecka. Tycker så mycket om dom. Dom är bäst. Love you all<3


RSS 2.0