Halv åtta hos Jennifer

Äntligen är det dags igen. Nu var de ett tag sen men ikväll smäller de. Då är de dags för halv åtta hos Jennifer. God mat och trevligt sällskap ska avnjutas ikväll. Då jag har få¨tt körförbud av min pojkvän eftersom jag har sommardäck på bilen sitter jag nu och väntar på att bussen ska gå. Som tur är går den precis utanför dörren i princip så kan väl inte klaga alltför mycket. Får ju även sällskap av herrn själv på bussen hem eftersom han är på träning i Finspång.

Har varit en seg dag idag. Skoldagen slutade 30min tidigare än jag trott då¨föreläsaren pratade snabbt. De var iof skönt eftersom hjärnan går på högvarv för att försöka hänga med i alla ord. De är varkligen bara massa ord hela tiden. Låter som rena grekiskan för mig. Förstår mig verkligen inte på metabolism, biomolekyler, cellbiologi och allt vad de heter. Sån ska man då i sltet av allt detta ha en muntlig tenta och kunna förklara vad allt detta är. Hjälp! Så bara för jag tycker så synd om mig tröstshoppade jag lite förut när jag var och laddade resekort:)

Jaja, nu går bussen om ca 10 min så ska väl snart börja snöra på mig kängorna och traska ut i snöblasket. Imorn står de absolut ingeitng på schemat, ska vara själv precis hela dagen. Johannes ska ju på aktiemöte eller va de nu var mellan 6 och halv 10:O Så vi får väl se vad jag hittar på:)

Kvällens outfit:)

Plugg

Jahopp då har en kurs avslutats och en ny börjat. Verkar inte vara så mycket att läsa vilket jag uppskattar väldigt mycket. Har ingen ork till de i höstmörkret. Och inte är de specielt lätt heller. Nya sovrumslampan lyser inte upp ett dugg så jag kan inte sitta där och läsa. I vardagrummet har elektrikern förstör så taklampan inte kan sitta upp så de finns de bara två fönsterlampor. Idag har jag därför fått göra en nödlösning för att få nått gjort.

Ett ljus kan iaf göra lite skillnad i mörkret och om inte annat så är de väldigt mysigt:)

RSS 2.0