....

Sitter och försöker få lite plugg gjort. Svårt när man inte har nån motivation kvar och när böckerna är ute på vifft. Har ingen ork heller. Drömmer bara massa konstigt på nätterna och mår allmänt höstdåligt nu. Liten släng av höstdepp kanske. Känns som nått sånt. De enda bra med hösten är att man kan tända lite ljus i allt mörker:) Sitter nu och njuter av alla döftljus jag tänt medan jag dricker första julmusten för den är hösten/vintern.

Halv åtta hos Linda

Igår var de som sagt dags igen. Trerätters middag hemma hos Linda denna gången. Mycket trevligt och mycket god mat. Lite mycket iphone lekande kanske men men de får man väl leva med;)
Skönt att iaf slippa vara den som stressar runt med maten. Bara kunna sitta och njuta och dessutom veta att man slipper diska. Ahh härligt.
Lyckades visst bara få kort på förrätten och varmrätten. Desserten som var höjdpunkten på kvällen glömde visst fotas i all iver att få smaka på den:) God var den iaf. Måste testa att göra den själv nån gång.

Veckan som varit

Hej och ho. Nu har de varit mycket igen. Fem grupparbeten och en individeull uppgift att göra på 9 dagar. Men eftersom jag är med i en super grupp lyckades vi göra klart allt på 6 dagar. Så på skolfronten har de varit fullt upp.
Måndagkvällen innehöll jobb. Väl på plats på kära stenen frågade kära Lindaom jag gjort klart menyn för kommande kväll. Jag hade lyckats helt glöma bort att brudarna skulle komma till mig på halv 8 hos mig middag. Detta innebar alltså att jag inte var ett dugg förberedd. Lyckades panikplanera en meny som jag blev ganska nöjd med. En mycket trevlig kväll blev de även om jag spenderade den mesta tiden i köket. Som tur är kan jag vara mer social nästa gång hos Linda. Då är de hon som får slita:P På tisdag är dags igen. Ska bli mycket spännande. Var lite för stressad för att tänka på att fota under middagen men försöker jaga bilder från de andra brudarna. Har hittat ågra på Lindas blogg så bjuder på dom:)
I går tog vi en sväng till Hageby centrum och lyckades shoppa med oss en del. Jag som älskar klänningar fick självklart med mig en hem. Lyckades få den för halva priset också så jag är nöjd. Johannes som älskar skjortor hittade en som passade honom och fick göra sällskap med dom andra i garderoben. En trevlig dag men med välsigt mcyket folk. På kvällen stod barnvakt till världens sötaste barn på schemat. Vi såg på Kalle Anka och åt gottgott. Vid läggdags kom mormor och morfar (mamma och pappa) och hälsade på. Efter två veckor i Grekland, trotts vad dom kallade dåligt väder, var de bruna som pepparkakor. Undrar vad dåligt väder är för dom? Vi blev alla glada att träffa dom igen. Klockan 1 fick vi fara hemmåt, trött och utslagna;)
Idag har tjocka släkten varit här på visit. Mor, far, syster med familj, farmor och morfar var här och åt och fikade. Mycket trevligt som alltid.  Viktor satt och spelade Mariokart med Johanns och var jätteduktig. Han ville absolut inte åka hem:) Duktig var han också. Styrde med hela kroppen. Våran nya lampa i sovrummet har vi också lyckats få upp idag. Johannes val och jag måste väl säga att den duger ganska bra:)

.....

Har verkligen inte skrivit här på länge. Det beror enbart på att de helt enkelt inte har funnit tid. Jag har haft alldelses för mycket att göra på sista tiden att allt vad fritid istoert sett helt försvunnit. Jag har jobbat, haft skola och massa annat att tänka på. Har börjat inse att de faktiskt varit för mycket och att kroppen nu börja ta stryk av de. Måste nog börja lugna ner mig lite. En semester eller liten resa vore ju inte helt fel. Får försöka se till att boka in nått sånt snart. Bara en lite miniweekend skulle sitta fint. Just nu är de väldigt mycket i skolan. Fem uppgifter på en gång som ska vara klara inom 1 ½ vecka. Plus en individuell rapport. Sen har man visst lovat upp sig på lite jobb och annat som ska klämmas in nånstans mellan allt. De där med att lugna ner sg känns inte så bekant den närmsta tiden. Men men pengar är ju bra att ha:P

Var på ikea i fredags och lyckades få med en taklampa hem. Johannes val så vi får väl se hur de blir. Kan ju inte dissa alla hans idéer så jag gav med mig men han fick betala den helt själv. Ska bli spännande att sätta upp den. Ny är vi ju husvakter så än dröjer de ju några dagar. Bild på resultatet får väl komma upp här sen.

Nee nu måste jag förtsätta läsa om rullstensåsar innan jag ska ta tag i lite disk och sen åka och jobba:)
Puss & kram


RSS 2.0