En liten hyllning till mor och far

Sitter och roar mig mig att titta på bilder från förra helgens kalasande. Mor och far firade sina vardera 50 år i livet. En mycket trevlig tillställning med massa folk och god mat blev de till deras ära. Något de är mycket värda. Bättre föräldrar får man leta länge efter. Har dom mycket att tacka för, ord skulle inte ens räcka till. Tack för att ni alltid finns nära, ni är bäst och jag älskar er otroligt mycket:)

Missnöjd

När man äntligen efter många dagar och veckor med för lite pengar och tid, lyckas på till en klipptid och efter mycket funderande och klurande hittar en frisyr man vill testa på så blir man missnöjd. Varför lär jag mig aldrig att jag bara ska köra på de gammla vanliga. Varför kan man inte få den längden man vill ha. Kort och gott kan man säga att jag nu är korthårig mot min vilja:P Längtar som bara den tills de väser ut igen. Går och känner och drar i håret hela tiden:(

Idag blir de 100års fest för världens bästa mor och far. En riktigt stor fest med ca 150 gäster. Blir nice nice. Synd bara att jag inte kan göra nått kul med mitt hår:P Ne jag är inte alls bitter. Har iaf en super fin klänning som jag ska ha. Nått positivt iaf.

Äntligen

Trodde jag skulle komma in i en period med bättre uppdatering på bloggen men de gick visst sisådär. Skolan har ju kommit igång nu och de är fullt upp med läsande. Tyvärr har jag inte riktigt fått tillbaka diciplinen jag hade innan jag gick på super skönt sommarlov. Borde läsa mycket mer än jag gör men jag orkar verkligen inte, jag är inte direkt intresserad av vad jag läser och det finns så mycket roligare saker att göra. Just nu ser högen med tvätt som ska strykas enormt mycket roligare ut än mina böcker.Har inte riktigt kommit in i kursen heller så vet knappt vad som ska göras. Kan de vara så här slappt egentligen? Är inte riktigt van vid de. De brukar vara uppgifter som avlöser varandra men vi har ingen uppgift förns efter v.40 om jag nu fattat rätt.

Jaja, för att prata vidare om skolan så hade vi exkrusion igår. Vi var i marmorbrottet och getå. Super spännande för en annan som hade exkrusion där för ganska exakt ett år sen. Men men de var rätt trevligt. Det lyckades bli 8km traskande upp och nerför i berg och dalar:P Mycket analyserande av mineraler och bergareter och även lite analyserande av jord. Den skulle analyseras med alla sinnen, se, lukta, lyssna och slutligen smaka. Efter 6 timmar av traskande var jag helt slut. Lyckades komma därifrån med en värkande rygg och en fästing.

Vad händer i livet förutom plugg, inte mycket faktiskt. MEN, jag och Johannes har äntligen fått ändan ur vagnen och fixat lite här hemma. Vi började i måndags med att hämta upp lite grejer från källaren och passade då på att rensa ut lite skit och ställa i ordning kartongerna i nån sorts fin ordning som vi får se hur länge den är här för att stanna. I tisdags åkte äntligen sängen upp på ben:) Som folk har tjatat på de. Nu är de på. Vi har också köpt nya fina sängbord, satt upp tavellist och gjort super fint. Nu är de inte längre ett rum där saker vi inte vet vart vi ska ha slängs in utan ett fint och ordentligt sovrum:) Jag är nöjd.


RSS 2.0