Att ha kvar bloggen eller inte. Det är frågan

Är ju bara för dålig på de här med blogg. Kanske lika gärna lägga ner? Om inte får ni peppa mig lite att skriva och vad jag ska skriva om. Gör ett försök och ser om nån ens är intresserad av att fortsätta läsa:P 

Pink power

Idag har jag förberätt inför helgens stora rosa kalas. Jag fyller nämligen år på lördag för den som missat de och ska ha prinsesskalas. 23 år fyller jag föresten om någon undra. Nja riktigt så är de inte. Det stämmer att jag fyller år på lördag och att jag ska firas av släkt då. Men detta ska göras tillsammans med min systerdotter som fyller 5 år. Hon har fått välja de mesta när det gäller detta kalas och vill du självklart att de ska vara prinsessor och rosa överallt. Så idag har jag bakat hallongrottor och imorn ska jag fortsätta med chokladmuffins med hallonfrosting. Hoppas de blir goda. Har ju en förmåga att misslyckas med mina bakningar. Var lyckats komma fram till en klänning jag ska ha på mig och självklart är även den rosa, eller kanske mer åt de lila hållet men de får duga. Jag har även spenderat kvällen till att försöka knopa ihop en duglig ögonmake dagen till ära. Tror jag lyckades men lyckades däremot inte att fota de något vidare. Belv en vädligt syddig men enligt mig ganska cool bil:) Nu väntar jag bara på att Hannes ska komma hem från sin träning så jag kan tvätta bort allt sminket igen, se ett avsnitt Stockholm - Arlanda och sen förhoppningsvis sussa gott utan att bli väckt av spöregn:)

  

Little news

Vad dagarna går fort. Dom bara flyger iväg. Helgen gick snabbt över och nu är de snart helg igen. Johannes coh jag var så duktiga i helgen. Lördagen spenderades en stund på stan. Där mötte jag upp Linnea och fick några böcker jag lånat till den nya otroligt oseriösa kursen. Sen drog vi ett varv i affärerna också vilket vi inte skulle gjort. Det är omöjligt att komma ut utan påsar. För Johannes del blev det två tröjor. Jag köpte ett linne, en klänning och ansiktsmasker. Sen fick Johannes för sig att han skulle köpa löparskor till oss båda. Det tackar och bockar vi för. Dessa skor invigdes senare under dagen. Städning av sovrummet hann vi med också. Sen bar det av ut till Finspång för att äta god kycklinggratäng hos Johannes mormor.
Söndagen var vi lika duktiga. Vi gick först och solade, sen städade vi resten av lägeheten plus balkongen. Sen testade vi våra löpskor igen. Tycker om när man får mycket gjort på helgen:)

   

I måndags tog jag, min mor, syster med hennes två barn till ullared. Det var ett mycket efterlängtat besök och det blev en del shoppande. Vi provade även den nya resturangen dom öppnat på tredje våningen som var väldigt bra. Lite lik Ikeas mat. Det var inte så mycket folk så de var skönt. Men trots de ställer ju kärringarna sina vagnar mitt i gångarna så det ändå inte går att komma förbi. Man blir så irriterad när man är där:P Trots svårigheter när det gäller framkomligheten i vissa gångar hade vi svårt att få plats med alla påsarna i bilen. Vi fick kämpa en stund innan de gick in. Måste visa lite av mina fina små fynd:)

       

Dom söta små brickorna med muffins på har fått bli små tavlor ovanför våra skåpsluckor i köket tillsammans med kakburken:) Har länge velat ha en fin kakburk men de har alltid varit så dyra så dn här för 39 :- var perfekt:)

RSS 2.0