My must have

Tänkte dela med mig av mina make up favortier. Sitter hemma idag, ledigt från skolan och har alldeles för lite att göra, om man nu inte räknar plugg men de är ju inte direkt roligt. Så därför sysselsätter jag mig med att glo igenom sminklådorna, rensar ut lite där och i garderoben. Konstigt att det aldrig kan bli fler galgar lediga trots att man slänger ut massor. Men men. Sånt är livet. Mina favoriter just nu är iaf wonder powder från MUS i färger dream. Den är iof ganska ljus men de gör inget. Cover all mix också från MUS. En mattande faceprimer från lumene. Det står att den är för oljig hy men jag som är extremt torr tycker ändå att den är väldigt bra. Den som var för torr hy var väldigt skimrig så valde därför den här istället. Ska dock prova den skimriga nästa gång och se vilken som passar mig bäst. Min roller från garnier. Den gröna mot ringer under ögonen och den andra som har some tint täcker svarta och mröka ringar under ögonen. Anti-darcirkles ljusar verkligen upp och gör att mans er mycket piggare ut. Mycket bra. På läpparna är mina favorit isadoras jelly kiss i färgen 59 Merry berry. De har en fin glossig effekt och luktar helt otroligt gott. Den luktar typ vanilj tror jag. Mycket bra iaf. Sen har den magnet i locket som gör att de inte åker upp när man har det i väskan vilket är mycket smart. På kinderna använder jag just nu La vie en rose från too faced. Det har en snygg ljusrosa färg som funkar bra som higlighter på kinderna. Min mac minerlize skinfinsih är absoluta favorite just nu. Den är i färgen comfort vilket är en snygg bronzer med guldskimmer i. Mycket nyggt på. Mascara har jag två favoriter av. Det ena är MUS blacka drama och de andra är maybellines falsies lashes black drama. Helt enkelt gillar jag mascaror som gör fransarna ordentligt svarta.

Hade rabattcheck på kicks på rengöringsprodukter så tänkte att jag skulle testa denna. Best face forward från Formula 10.0.6 med passionsfrukt och green tea. Hoppas att den funkar bra. De hade även ansiktsmaker som jag vill prova sen framöver. Ska ge den här en chans nu först.


Back too school

Idag börjar skolan. Har längtat under hela sommaren men nu när det väl är dags har jag verkligen ingen lust. Känner direkt hur orken rann ur mig. Allt jag trodde jag byggt upp och all vila från skolan som skulle gett mig ny energi försvann i samma ögonblick som jag vaknade i morse. Känner redan alla måsten, alla krav, all ångest över uppgifter, betyg osv. Vill lägga mig ner och sova 5 månader och sen bara få mitt intyg på att jag är klar. Dagen blev inte bättre när Johannes ringde och tala om att han fått p-böter. Det är inte första gången och antagligen inte sista. Tydligen tittade han inte tillräckligt noga för att se att man inte fick parkera där på måndagar. Han kom ca 3 min för sent och hade hunnit få bötern redan. 600 kr rätt i sjön. Kul kul. Finns ju roligare saker att göra för dom pengarna. De som ska bli skönt med att inte jobba längre är att slippa varannan jobbhelg. Jobbade nu i helgen som var fre 13-22, lör 7,30-19,30 och sön 8-21. De kan vara en bidragande faktor till att jag inte orkar börja skolan idag. Iaf ska jag inte jobba helg nu på väldigt länge har jag lovat mig själv.

Azure window

Nu var de visst länge sen igen. Jobbar så sjukt mycket så glömmer bort att blogga. Men nu är det sista veckan på sommar schema sen sätter skolan igång igen. Och jag längtar faktiskt. I fredags jobbade jag vaken natt. Från 21-08. Usch vad jobbigt det var. Var rikgti svårt att hålla sig vaken uner vissa studner. Kunde inte riktigt ställa o dygnet och tyckte det var linte onödigt för bara en natt. Höll mig istället vaken från 9 fredags morse till 00 lördag natt. Sen sov jag som en stock kan jag tala om.
Fick precis sms från min kära mor och far som för tillfället befinner sig på Malta. De hade besökt azure window. Googlade för att se vad de var han pratade om och gu va häftigt. Jag skulle också vilja vara där och bara njuta av sol och bad. Istället går jag nu på en jobb vecka med helg vilket innebär typ 50 timmar. Vill inte.
Har inte jättemycket att uppdatera ville främst bara visa azure window för er alla så ni vetvar ni ska boka nästa sommar resa - till Malta:P

RSS 2.0