I melt with you

Just nu sitter naturvetearen inom mig och genomför ett experimet som ska redovisas imorn. Jag har fyra isbitar. En isbit ligger i en strumbyxa, en ligger i en vanlig strumpa, en ligger i två strumpor oh en ligger fritt på talriken. Jag ska nu ta reda på om isen smälter fortare i strumpa eller om den håller sig bättre. Vad tror ni? Det tar faktiskt längre tid för en isbit att smälta än vad mab tror. Jag har nu suttit här i 32 min och ganska mycket är ändå karv av alla bitarna.På torsdag är de äntligen dags för tentan. Då kanske jag äntligen kan bli mig själv igen. Hinna städa och lite annat sånt som måste göras och som inte prioriteras nu. På torsdg får vi även finbesök och de sista julklapparna som ligger och väntar på att få öppnas ska byta hem. Mycket trevligt ska de bli.

Kommer inte på nån rubrik

Idag har heta dikussioner om cellbiologi förts mellan mig och Kristin. Ne så heta har de väl inte vart men många iaf. Vi har försökt reda ut begrepp och reaktioner i kroppen men i de flesta fall har vi bara blivit mer förvirrade än innan. Men det är iaf trevligt att ha sällskap i tentapluggandet. Och egentligen blir nog allt klarare fast det inte alltid känns som de. Vi har iaf mycket hjlp av varandra.  Tog även en trevlig lunch med min älskade mamma idag.

Har provat nästa nagellack på tur från pieces. Idag provade jag Red berries Tycker de blir väldigt flammigt och inte helt täckande som jag gärna vill ha iaf mörkade färger. Annars var färgen väldigt snygg. Gillade nog den bättre än pink pin up:) Dock upptäckte jag att de såg lite flammigt ut även efter andra lagret när jag tog med blixt. Och jag ser att det blev lite dåligt målat:P Satt i lite för mörkt rum så såg visst inte vart jag målade:P

Idag fick jag min väska med från Valborg som mamma fick med sig hem. Vi har fått ta så mycket saker så de känns näsan lite dumt. Men farmor och alla andra i släkten blir glada när sakerna stannar i familjen även om de är skit saker. Jag fick nu iaf mina fna runda kuddar som jag ska försöka hitta lite roliga fodral till. Gillar inte riktigt den gula färgen men den röda är grymt snygg men de får väl bli nått snyggt över dom båda. Tog också två fina fat som jag tänkte ha som uppläggningsfat när vi får fint besök:)


Just a little something

Idag har jag inte pluggat nått. Känns inte alls bra. JAg har bara ätit massa hela dan känns de som. De blir så när de är bjudning hos farmor. God mat, sen efterrätt och sen kakor och tårta. Man rullar ut från lägenheten och vill gärna inte se mat på några dagar. Måste försöka ta tag i pluggandet och få lite läst ikväll också. Tyvärr finns de ju så mycket annat roligare att göra, och även tråikiga saker som måste göras tex städnig.

jaja tänkte dela med mig lite av någr nyheter. Råkade införskaffa mig tre nya nagellack från pieces häromdagen. Har bara testat det ena ännu. De är iaf ganska mörkt rött och heter pink pin up. Jag målade mitt två lager så de blev mer mörkt rött. Vid första lagert var det väl mer rödrosa. Lyckas inte få till nån bra bild som visar hur snyggt det är. Det är mer blodrött i verkligheten. Tyvärr som med de flesta nagellack ser jag att det redan börjat flagna lite.

  

And it doesn’t get better than this

Fick med mig lite bilder idag från systers dator från lite olika trevliga tillställningar under det gångna året. När jag sitter och bläddrar genom hittar jag en bild från mormors 70års fest och jag blir nästan tårögd. Jag förstår inte hur jag kunde klippa av mig allt håret. Ska aldrig göra om de. Fast de kommer jag säker göra. Gjorde ju samma sak för ett par år sen. Fick ett ryck och gick in och tog en dropp in tid och klippte av mig massa centimetrar. Sa även då att jag aldrig skulle göra om de. Iof skulle de ju inte bli så kort som de blev nu när jag klippte mig sist. Frisören forstod visst inte vilken längd jag ville ha utan körde bara på. Jag skulle bara klippt till håret lite. Fixat den alldeles för långa luggen eller nått så hade de varit perfekt. Tillochmed färgen är ju mycket snyggare. Vill ha tillbaka mitt långa fina hår. Usch nu blir jag lite deppig.Close to your heart

Idag har det varit en lång dag med skola och tentaplugg. Tentan börjar närma sig och ångesten kryper närmre den också. Känns ju inte helt ok att ha muntlig tenta och sitta där och bli utpekad. Just formen på examinationen gör mig mer nervös. Det är ju lätt att få total blackout när dom pekar på en och har nån skit svår fråga man ska svara på. Blir nervös bara jag tänker på de.

Idag hade vi iaf labb i skolan. Vi fick göra våra egna små halsband med vårt DNA i. Riktigt coolt. Så nu kan alla som vill ha en liten bit av mig hängandes alldeles nära hjärtat;) Just nu hänger de runt halsen på min kära pojkvän:)Änne lite gladare

Nu är jag lite gladare ändå. Fick hem kläderna idag som jag beställt från hm. Super nöjd så nu längtar jag till vår och sommar:) Dock är de ju inte lika roligt att jag kom på att ny kurs börjar v4 vilket innebär en sjukt massa nya böcker vilket jag insåg inte skulle bli billigt:S


Save me

Har verkligen inget liv när de är tentaperiod. Jag lever för att plugga då och de tar död på mig. Ska bli så skönt när klockan är typ 12 torsdagen den 20 jan och jag kan få vara tentafri ett tag. Idag har jag inte lämnat lägenheten nånting. Har bara suttit klistrad i alla papper om cellbiologi. Varför är man så dum så man väljer frivilligt att plugga?
Min glädjefaktor just nu är att det stor en stor skål med sallad som väntar på att få bli uppäten i mitt kök. Om bara Johannes kunde komma hem med kycklingen nån gång:) Ett annat glädjeämne som jag uppmärksammade idag är att mitt hår äntligen börjar kännas lite längre. Fortfarande är de för kort men man ser iaf att de växt massa Då blev jag mycket glad:)


Jul update

Ja jag har inet kommit så långt med min sammanfattning av 2010 så nu hoppar jag över den för en stund och berättar lite om julen istället:)
Eftersom Johannes har traditionen att äta grötfrukost hos sin mormor fick vi gå upp ganska tidigt. Kl 9 skulle vi vara där men ni som känner oss vet att vi är dåliga på att passa tiden, dock var det inte bara vårt fel eftersom vi hade ytterligare en passagerare med oss som inte heller kom i tid. Strax efter halv 10 var vi iaf där. I år var även Mathilda och Rasmus där och det blev en brakfrukost, för dom iaf. Jag gillar ju vakren frukos eller gröt så de blev bara en macka. Vi bytte lite julklappar och åkte sen vidare till Blacka där det väntades mat hos mor och far. Syster med man och barn kom dit också. Vi samlades alla i den lilla soffan och tittade på Kalle Anka. Efter askungen hade istort sett alla tröttnat men vi höll oss kvar ändå. Det är ju typ ett måste:P Därefter blev det godis och Rappakalja.Sen åkte vi vidare till Lotorp där ännu mer mat väntades. Man föräter sig verkligen på julen. Även i Lotorp var de rätt lugnt och inte så många från släkten var där. Efter maten öppnades julklapparna ganska direkt. Runt halv 9 åkte både Mathilda och Aarno så lugnet la sig ännu mer. Det blev lite mer godis ätande och kortspel. Allt som allt en lugn och trelvig julafton.Vi sov kvar i Lotorp och åkte ännu en gång ut till Skärblacka. Där bjöds vi på mat igen, tackolov inte julmat. Sen såg jag, johannes, mamma och pappa på en film medan vi väntade på att den andra familjen skulle anlända. Vi såg Dear John som var grymt bra. En snyftar film som jag skulle kunna se om och om igen. När familjen Trolin kom var barnen rätt sugna på att få öppna julklappar. Utdelningen tog ganska lång tid så vi fick ta en fikapaus mellan paketen. Efter alla paketen var öppnade åt vi ännu lite till:P Barnen lekte med sina julklappar och hittade snabbt sina favoriter. Viktors var en leksakshusbil:)Jag vet att bilderna är jättekonstiga men min kamera blev lite konstig:) Har fått en ny nu av min kära pappa så det blev ju nästan en extra liten julklapp:)

Hello

Jag vet att det var länge sen jag skrev nått. Det ska komma uppdatering från julen och nyår och annat blandat. Håller även på med en liten årsberättelse men den tar tid för jag orkar aldrig skriva klasrt den:P
Idag är jag lagom seg. Johannes är tillbaka på jobbet. Jag har börjat småplugga till tentan som är nu i januari. Jag vet att jag alltid börjar extremt tidigt men de känns bra. Sen när januari är slut är även den här kursen det vilket också betyder att Natin är slut för min del. Alltså naturinriktningen jag läser nu. Ska bli underbart.
Igår var vi hos Johhannes pappa och skulle fria sen jul trodde vi. Så mycket julfirande blev det inte men trevligt att se att alla på den sidan lever ändå. Har inte sett dom på två år. Vi fick höra lite från Pontiaks erfarenhet av Ullared efter att han var där. Han ansåg att det var dyrt och inget alls så speciellt. Jag längtar efter att få åka dit snart igen. Så mysigt att trängas där med alla tanter:P

Längre uppdatering kommer inom kort jag lovar:)

RSS 2.0