The bad fall

Idag ska jag äntligen ta mig i kragen och gå och kolla upp min rygg. Halv elva öppnar de öppna sjukgymnastik motagningen och jag tänker sitta där då. Då slipper jag dessutom vara hemma när dom kommer hit och kolla lägenheten inför den nya rättvisa hyran. Ska bli spännande att se hur mycket den kommer öka med tanke på alla de pluspoäng vi hade utifrån de exempel de gav i sitt brev de sickade ut om detta. Det blir skojj. Tillbaka till ryggen. Kommer inte ihåg om jag skrivit något om den här på bloggen men de var iaf så att sista dagen på Rhodos lyckades jag halka till och ramla eller drutta ner och slå i svanskotan i en glugg i en stenmur. Skrapade i ryggen lite och låg sen och skrek på marken. Det gjorde så sjukt ont. Har inget minne av hur jag tog mig upp utan de första jag minns är att Johannes håller i mig och jag skriker att han ska släppa mig så jag kan lägga mig ner. De gjorde ont enda ut i magen och jag mådde sjukt illa. Min första tanke var att inte röra mig för mycket för att jag säkert hade pajjat ryggen totalt. Mamma, pappa och Johannes försökte lugna mig så gott de gick. Efter en stund kom en man och gick förbi och frågade om vi behövde hjälp. Pappa sa att de inte var någon fara men han sa då att han var lärkare så han kom och tittade till mig. Frågade vad som hänt, kollade om jag hade känsel i benen, kunde röra ben, nacke och allt möjligt. Började fråga hur gammal jag var och mitt namn osv. Fick tillslut sätta mig lite upp men det gjorde as ont. Satt en stund innan jag vågade mig upp och försöka gå. Värken satt i mitten av ryggen. Först när jag legat och vilat en stund i sängen insåg jag hur ont det gjorde även i svanskotan. Detta hände ca halv 8 på morgonen. Halv 1 eller halv 2 gick vårat flyg hem. Det var ingen trevlig historia. Att sitta ner i nästan 4 timmar på en nyskadad svanskota var ingen höjdare. Trots det gick de först 1 ½ timme relativit bra. Sen fick jag nästa panik för de gjorde så ont. Jagkände mig verkligen handikappar då jag inte ens kunde böja mig ner och ta tag i handtaget på min väska när vi landat. Kunde int4e böja ner ryggen för att spotta när jag borstat tänderna. Istyället fick jag böjja på benen och sänka mig ner till den nivå som behövdes. Jag kunde knappt sitta eller ens ligga ner.  Nu har de blivit något bättre. Men det gör förtfarande väldigt ont. Mest i muskelerna när jag gör vissa rörelser. Jag kan inte virda mig ordentligt. Det tar vädligt fort stopp. Har gått det detta nu i 6 veckor och nu får de vara nog så jag pallrar mig dit.

För att berätta lite trevligare saker så har jag hittat min blivande exsamensklänning (stavas de så, såg konstigt ut). Nu hoppas jag bara att de blir nått lite speciellt när vi slutar så jag får användning för den också. Någpt annat roligt är att Johannes igår köpte sin efterlängtade kaffemaskin. Inte för att jag har någon användning av den eftersom jag inte dricker kaffe men den är så otroligt snygg så jag är glad ändå. Den kommer passa så bra in med alla andra köksmaskiner ag vill ha sen när man har lite mer plats. Min kitchenaid tex kommer se fin ut tillsammans med den.
                      

                      
Nu ska jag hoppa in i duchen och göra mig redo för att åka till rygggrejen och sen åka och jobba mellan 13-21.
(lovar att ännu en gång försöka skriva här mer regelbundet. Har varit väldigt dåligt på den fronten.
Gu, den d'r himla besiktningsmannen kom precis när jag klev ur duschen. Fick dra på min morgonrocken och motvilligt öppna dörren. Han tyckte nog de var mer pinsamt än jag iof. Gick på typ 10 min om ens det. Så nu är jag ju inte sugen på att åka till rygggrejen längre eftersom de redan varit här och solen börjar titta fram ute. Vet inte hur jag ska göra. Dessutom känns de lite bättre i ryggen idag.

gothenburg haul

Förra veckan var jag och Johannes o göteborg några dagar. Vi gick runt och tittade shoppade och åt massa gott. Tänkte dela med mig lite av vad som fanns i påsarna med hem.


Den blå stickade tröjan är från rut mfl. Hade aldrig varit inne där förut men det var en mycket bra affär tycker jag. Mycket snyggt och billigt. Den andra blå tröjan är från monki och på rea. Hur bra som helst. Den röda klänningen är från missäy som jag heller aldrig varit inne i förut. De hade hur mycket fina klänningar som helst. Söta blommiga klänningar och mer balliknande. Min affär totaly jag som älskar klännigar. Efter mycket övervägande fick de bli denna röda med flätade skinaxelband. Ångrar redan att jag inte valde fler:P Men de hade inte plånboken gillat.Ytterligare två linnen från monki. De vita köptes dock inte under göteborg resan men de är nytt så de är skit samma. De oranga linnet (eller om de ska vara en klänning) är iaf mer som en klänning för mig men lite djuprygg. Snyggt:) Hittade också ett makeupstore outlet där jag hittade dessa godingar för 50:- st. Kunde inte välja vilken jag gillade bäst så Johannes sa åt mig att köpa alla tre. Dit vill jag tillbaka. Det var en ganska liten affär och de hade inte så mycket att välja mellan men tillräckligt:)

I fredags på vägen hem stannade vi även på ullared med syster och familj.Kläder är inget jag direkt brukar hitta på ullared. Brukar kanske bli nån tröja eller så. Denna gången hittade jag ett linne och en super söt klänning. Syns kanske inte på bilden men klänningen har en liten spets nertill. Väldigt gullig. Vi hittade även en fin ask att ha våra lush grejer i istället för en matlåda. Den passar dessutom jättebra till mina fina flaskor från ikea. Den rosa med puffen på har jag en parfym som används som doftspray på toan. Tyvärr funkar den inte riktigt längre. Måste försöka laga den annars ska jag klaga:PVi köpte lite grejer till en makeover i köket också. Vi satsar nu mer på vitt och lantligt i köket. Nya gardiner, en hissgardin och nya söta krukor till köket blev det. Jag hittade äntligen billiga glasburkar också. Tänker alltid på gamla godisbutiker när jag ser dom. Våra blir fyllda med pasta för tillfället men senare kanske de blir lite godis:) Johannes köpte en glassmaskin också så den måste provas någon dag här snart. Hoppas på att kunna bjuda på ett bra glassrecept här någon dag:P Bilden gick inte att rotera så ni får rotera er själva för att se bättre. Oljan köpte vi med oss hem från Rhodos:)

Det var de roligast som följde med hem iaf. Har ju packat upp allt så man kommer knappt ihåg vad man köpte längre. Inget viktigt iaf. Bara kul att visa lite nyheter. Och dessutom fick jag lite tid att gå nu. Blir så sjukt uttråkad nu när jag börjar jobba senare och är själv hemma. Vet inte hur jag ska få morgondagen att gå då jag är ledig hela dan.

update

Länge sen nu igen. Har hänt en del. Sist jag skrev tror jag var mitt i tenta perioden och då har man inte mycket till liv. Kan iaf tala om att jag klarade tentan och väldigt bra också måste jag säga. Fick vg, alltså högsta betyg för oss. Fick även vg på en annan uppgift vi hade så de bör innebära att jag får vg på kursen. Det innebär då att jag fått vg på båda de kurser vi kunnat på de på. Jag är glad:)
Istort sett direkt efter tentan åkte jag iväg med hela familjen på resa till Rhodos. Jag och JOhannes fick de i förlovningspresent av mina föräldrar. Vi hade annars inte tänkt åka utomlands i år men de kan man ju inte tacka nej till. Mer om resan och bilder kommer nog en annan dag. Hinner inte nu i matlagningen innan det är dags för jobbet.  Vi har hunnit göra om lite hemma efter en ullaredstripp. Mycket nytt i garderoben efter en liten göteborgsresa och mycket mer.
Frågade för ett tag sen om det är några av ni få som läser som är intresserade av att faktiskt fortsätta läsa min tråkblogg och vad jag i sånt fall ska skriva mer om. Har haft både brist på tid och bloggtårka. Tycker ju de är ganska kul men skulle gärna ha fler som läste. Så ge mig tips:D


RSS 2.0