What to do

Usch jag har så otroligt tråkigt. Har gjort allt jag kan komma på att göra förutom att ta tag i storstädning med de tänker jag inte låta Johannes missa. Han skulle nog bli så besviken. Så nu sitter jag bara och glor lite planlöst. Fattar inte hur jag nästan kan sakna nått att plugga. Tycker bättre om att ha en lång to-do-lista så man vet vad man pysslar med. Ska nog lägga mig och drömma mig bort till Rhodos och längta så kanske tiden går lite fortare.


Glädje

Idag har jag äntligen haft opponeringen på min hemtena. Det betyder att jag har lov tills måndag:) Imorn ska jag iof åka och jobba men de är nog tur eftersom jag blir rastlös efter fem minuters ledgihet. Inte blir man piggare av de gråa vädret heller. Skulle egentligen vilja springa en runda men de blåser för mycket. Skulle frysa ihjäl. Får ta löprundan x två i helgen istället. Måste börja komma i form nu inför beach 11. Vilket redan är kört men man kan ju få drömma.

Tänkte dela med mig av två favoriter som tagit sig in i mitt hem. Det enda är mina otroligt snygga oversize blus som jag bara längtar efter att hitta ett passande tillfälle att använda den:) Ett fynd var den dessutom då jag hittade den på gina tricots rea:) Me like.


Det andra är min nya mascara från make up store som jag verkligen älskar. Den är hur bra som helst och jag kommer förmodligen aldrig köpa nån annan. Den kostade 225:- och var värd vart enda öre:) Jag är så nöjd och glad för den. Blir som ett barn när jag hittar något jag verkligen gillar:)



På måndag bär det av till Ullared. Har längtat efter att åka dit länge och nu blir de av. Hoppas på att hitta massa fint till lägenheten. Måste hitta en större snart bara för vi får inte riktigt plats med alla saker.
Nu ska jag försöka hitta nått att syselsätta mig med. Johannes är på träning och kommer inte förns typ 10 så jag får väl prata med mig själv så jag har nån att prata med:P

Nice


För den som lyckats missa de så överraskade asså Johannes mig i fredags med en guldring:) Väldigt trevligt tycker jag. Ville bara visa dom fina ringarna. Längre inlägg får komma senare. Orkar inte skriva nått långt nu. Lyckades ju nämligen fira förlovningen med en trevlig influensa:P Börjar äntligen känna mig bättre. Så snart kommer en trevlig uppdatering.

RSS 2.0