Mellow yellow

Nedräkningen till tentan har börjat. Därmed är också sommarlovet nära. Fast eftersom en annan ska jobba hela sommaren vet jag inte om man kan kalla de sommarlov. Blir iof ledig när passet är slut vilket ska bli skönt. Slippa press och stress över pluggandet hela tiden. Sen är de faktiskt bara en termin kvar sen är jag färdig. Kommer kännas så underbart. Tyvärr vet man ju inte riktigt vad som kommer gälla eftersom de ändrar utbildningen hela tiden så framtiden får väl utvisa de.

Känner mig lite sommrig idag när de är fint väder. Skulle gärna vilja dra på mina jeansshorts och linne men de får vänta ett tag till. Måste få lite fin färg på benen innan de exponeras för folk på stan. Får kanske vänta med dom tills efter rhodosresan. Tar istället fram sandaler och målar på sommrigt nagellack från isadoran. Älskar deras sommar kollektion. Skulle vilja ha alla färger. Men än så länge får jag nöja mig med south beach och mellow yellow som hittat hem till mig. Gillar dom båda väldigt mycket.


Nu är det dags att slänga på lite make up så man inte ser ut som ett levande spöke och sen dra sig upp till kåkenhus för att plugga lite tenta med Mimmi innan seminariumet kl 13.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0