Lush

Förra veckan var jag inne på lush. Var veckan innan de inne och skulle köpa schampot Big som jag hört talas en del om. De var tyvärr slut då men jag fick ett litet prov med mig hem. Testade de och blev fast direkt. Så när de fanns inne igen passade jag på att köpa mig ett. De hade dessutom erbjudande att om man handlade för 300 så fick man dra en sak värt minst 119 kr. Så jag tänkte why not. Valde ett balsam till mitt nya schampo. Det blev american cream. Johannes fick dra åt mig i tunnan med saker. Sa åt honon att välja nått som kädes bra. Han fick upp en bruk med handkräm - smitten heter den. Så jag blev nöjd kan man säga.

Så till schampot Big. Det är ett volymschampo och jag som verkligen inte har någon som helst volym gillar ju absolut de. Och de funkar verkligen. Och på mitt tunna och glatta hår är det perfekt. Mitt hår blir fylligare och får en strävare känsla som gör att frisyrerna håller längre. Love it. Den innehåller havssalt, sjögräs, citron- och limejuice och kokosnötsolja och luktar riktigt gott. Var lite skeptisk till doften i början man nu har jag vant mig och gillar den faktiskt.Balsamet American cream sägs att den ska vara dubbelverkande balsam som har en glänsande och återupplivande effekt på ditt hår. Vet inte om jag märkt att de gör håret nått speciellt glänsande men däremot luktar det väldigt gott. Håret känns lent efteråt vilket ju också är en bra egenskap. Kommer deffinitet köpa de igen när de tagit slut vilket nog kommer ta ett tag.Handkrämen smitten fungerar väldigt bra på mina torra händer. Hoppas den kommer fungera lika bra sen när vinter kommer då mina händer brukar spricka sönder. Lider alltid av de och har aldrig hittat ntt som funkar längre tid än ca 1 min efter att händerna är insmorda. Smitten känns än så länge som de kommer funka. Händerna känns lite oljiga eller något liknande men för mina torra händer blir de nog som sagt bra:)

Imorgon ska jag påbörja mina 7 dagars helhetsansvar på praktiken. Ni får gärna önska mig lycka till och hoppas att jag lever på fredag kl 14.00. Ska ju ha tid under kvällarna att skriva min kära hemtenta också vilket kan bli väldgt spännande. På återseende när lugnet lagt sig.

I love ...strawberries & milkshake

Jag älskar I love. Har just nu lip balm i doften strawberries & milkshake. De luktar gudomligt och gör läpparna väldigt mjuka. Jag som ofta har torra läppar tycker att vanligt läppsyl inte hälper. Detta lip balm sitter kvar länge och läpparna känns mjuka och härliga en lång stund efter att de försvunnit. Enda minuset är att det inte ger någon färg alls. Det hade varit roligt om de var liksom två i ett.


Nu ska jag snart gå iväg och möta upp några härliga tjejer från skolan. Vi ska åka till linköping och gå på möte om lärarlegitimationen. Hoppas på att allt kring detta blir väldigt mycket klarare när vi åker därifrån för just nu är de ju lite rörigt om man säger så. Sen ikväll är det hollywood fruar som gäller. Höjdpunkten på hela veckan:)
See you later.

Too faced brightening blush

I fredags kom mina Too faced brightening blush. Nu har jag alla fyra fäger och jag älskar dom allihopa.
 

Till vänster Pinch my petals, till höger La vie en rose


Till vänster Papa don´t peach, till höger Mocha

Min absoluta favorit är nog Papa dont peach. Den blir riktigt fin på och skimrar fint åt det oranga hållet. Mocha trodde jag skulle vara mörkare än den är. Blir dessutom ännu ljusare på huden än den ser ut i förpackningen men tycker ändå väldigt mycket om den. La vie en rose har väldigt mycket skimer i tillskillnad från de andra som är lite mer diskreta när det gäller skimmer. Kan verkligen rekomendera dessa. Passa på att skaffa dom när de var på rea:)


För övrigt idag har jag spenderat mycket tid framför tvn. Jag har följt minnescermonin från New York och 9/11. Det är svårt att förstå att det gått tio år. Ännu svårare att förstå hur många människor som alldeles för tidigt miste sina liv den dagen. Jag kommer vär ihåg vad jag gjorde den dagen, hur mina tankar gick, den rädslan jag kände. 9/11-01 kommer jag aldrig glömma. En trevlig familje semester i Italien stördes av nyheter om terrorattacker. Min syster ringde och talade om vad som hänt. Därefter kunde vi bara se på bilderna på tidningar och tvsändningar utan att förstå vad som sas. Att sedan ha en flygresa hem väntandes var inte heller särskillt roligt.
Kommer du ihåg vad du gjorde 9/11 för tio år sen?

It freaks me out

För er som inte visste det så har jag praktik just nu. Slutpraktiken. Den absolut sista på utbildningen. Nästa gång jag kommer ut i skolan är jag förhoppningsvis färdigutbildad:) Pratade med en representantr från lärarförbundet härrom dan ute på skolan och han berättade och jag som nu i snart 3,5 år utbildat mig för att undervisa i årskurs 1-6 blir knappt behörig f-3. Jag kommer sakna 15 hp engelska som alltså motsvarar en halv termin. Det känns faktiskt ganska bra ändå för nu vet jag iaf vad jag blir. Det är ju iaf nått. I oktober ska jag ansöka till nästa termins engelska kurs. Jag har hört från andra att det är den svåraste kurs d läst på hela utbildningen. De känns ju lite halv bra men jag får ta de. Imorn har en av fem veckor på praktiken redan gått. Dagarna har verkligen gått snabbt vilket är skönt. På vissa ställen går tiden så långsamt men där jag är nu hinner jag knappt dit innan jag ska hem. Så skönt. Nu ska jag snart åka och jobba. Men först ska jag ner till skolan och lämna in vad jag vill skriva c-uppsats om. Gahh de är så sjukt läskigt.

Papa don´t peach

Satt och googlade runt lite nyss och lyckades hitta min älskade blush från Too faced. Jag skaffade mig en för ett tag sen och älskar den verkligen. De kostar i vanliga fall 250 kr men på  www.pashioncosmetics.jetshop.se
fanns de för ynka 63 kr.  finns i fyra färger så jag klickade hem de tre jag saknar :O Jag must be crazy men när man fick tre för priset under vad en i vanliga fall kostar så kunde jag inte motstå:)


Best face forward

Jag har nu använt min best face forwrad i en vecka och hittills måste jag säga att jag älskar den. Jag som så lätt blir torr av precis allt jag anväder klarar av den här. Det sticker inte och stramar inte i ansiktet när man tvättat sig. Jag är precis len och man känner sig verkligen ren och fräsh efteråt. Kommer verkligen fortsätta köpa den här såvida mitt omdömme för den förändras drastiskt. En vecka är ju egentligen lite kort tid för att verkligen avgöra hur bra den är. Men som sagt hittills.


RSS 2.0