November favoriter

Tänkte dela med mig av mina favorit produkter som jag använt mest av allt som finns i smink lådor och skåp under novembermånaden.

Den absolut största favoriten har självklart varit min Naked palett 2. Den har perfekta färgkombinationer som funkar till allt. Den allra bästa färgen är Bootycall.

Min Maybelline the falsies fetherlook volume express är den enda mascara jag använt under hela månaden. Helt klart bäst. Jag gillar den stora borsten som kommer åt ordentligt och ger en riktigt svart färg.

Jag har lovat mig själv att aldrig köpa en annan eyeliner än Loreal super liner carbon gloss. Den är lätt applicerad, blir ordentligt svart, håller hela dagen och så gillar jag den glossiga, våta looken.

Mac beauty marked har varit min favorit ögobskugga. Tyvärr blir den inte riktigt samma färg som man tror.

Min foundation från Maxfactor face finity all day flawless 3 in 1 är också något jag kommer ha i mitt hem för alltid. Den är skön finish på, täcker bra och funkar bra på min torra hy trots att den är mer åt det matta hållet än jag brukar använda.

Under hösten har jag gillat att ha en mer mörk blush från Mac i färgen Pinch me. Den är lite rosröd färg som ger en härligt röseröd kind som passar när det börjar bli kallt ute. Supersnygg.

För håret har jag hittat två favoriter. Det är John Freida Luxurious volume thickening schampo och balsam. Har äntligen hittat ett volumschampo som inte tynger ner mitt hår. Det luktar dessutom gott av sommaräpple.

Har också hittat ett volymgivande hårspray. Got2b 2 sexy collagen lift effekt. Man verkligen känner hur håret lyft vid rötterna. Den luktar också gott av hallon eller sommarbär. Man får spray på ibland för de är inte super hållbar men volymen räcker för att få min kärlek.

Har du hittat några bra favoriter i november.


RSS 2.0