New in

Tog en snabb sväng på stan igår och oväntat nog fick jag några påsar med mig hem. Bland annat denna super söta tröja från Bikbok. Preppy top för 249kr. Kommer passa så snyggt till svarta vaxade jeans eller en snygg svart pennkjol. Mycket nöjd med denna.


Glömde ju bild där läppstiftet inte försvunnit helt.

På läpparna: MUS magic spell, MUS blue spell


Frozen

Idag går jag och huttrar. Har fått ta på mig min fina nya jacka från MQ och går omkring med den inomhus. Hatar kyla. Bjuder på en dålig bild på hur jag ser ut idag.

Jag har använt:
Foundation: Max factor facefinity 3 in 1
Puder: Mac mineralized skinfinish natural medium
Bronzer: Isadora bronzed prowder Highlight tan
Blush: Mac powder blush Dame
Highlighter: Too faced candlelight
Concealer: Garnier roll on concealer
Benefit powder flage
Ögon:Mac Cream bisque, MUS spellbinding, Too faced Cut the cake
Eyeliner: Loreal superliner carbon gloss
Maybelline master drama khol liner Dark brown


We're in it together

Köpte ett nytt nagellack från Essie igår. Det heter We're in it together och är deras nya färg som de tagit fram för att stödja bröstcancerforskningen. 15% av försäljningen på dessa nagellack går till BRO - Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation.

Lacket har en snygg babyrosa färg med rosa och blått skimmer som tyvärr syns ganska dåligt på nageln. Men i flaskan är skimret otroligt snyggt. På nageln syns det bara i vissa ljus och lägen. Men när de stödjer något bra kan man ju betala 129:- utan problem när det dessutom är en snygg färg. Finns att köpa på bla Kicks.


What happened?

Oj vad hände liksom. Jag bara försvann från bloggen hur länge som helst. Förlåt. Hade ingen ork och absolut ingen inspiration. Men nu ska jag ta tag i de igen. Har hunnit köpa massa nya roliga kläder som självklart måste visas. Jag har en ny favorit look när det gäller make up som jag ska dela med mig av. Så håll utkik för snart är jag igång igen.


Sminkning - Bloom

Som vanligt fotar jag mina sminkningar med mobilen och se ser inte bra ut. Men jag hinner aldrig fota på morgonen innan jobbet och när jag kommer hem har jag ofta glömt. Men ska försök fota med systemkameran hemma ikväll.

Jag har iaf använt:
Primer: Make up store Skin serum
Foundation: Max factor facefinity
Puder: Mac mineralized skinfinish natural medium
Bronzer: Isadora bronzed prowder Highlight tan
Blush: Too faced powder pinch my petals
Highlighter: Too faced candlelight
Concealer: Maybelline Fit me 02
Benefit powder flage
Ögon:Mac Smut, creamy bique. Gina tricot Zinfalden, Cybershadow Bloom
Eyeliner: Loreal superliner carbon gloss


Dagens pysseljobb

Att jobba som lärare innebär en hel del pysslande och fixandes och trixandes. Idag satt jag och ordnande inför torsdagens lektion då vi ska prata månader. Så idag blev det två timmar färglägga, laminera, klippa och ordna till fina kanter. Blev iaf väldigt nöjd så tänkte visa resultatet.


My lovely gloves

Var på jakt efter en bra höstjacka igår. Hittade inte den jag ville ha men köpte en annan. Ska leta lite till idag efter den jag var ute efter. Hittade iaf världens sötaste vantar. En het trend just är skinndetaljer. De här vantarna från H&M har söta skinnrosetter. Jag är kär i dom :p Kommer ha dom på mig varje dag hela hösten. Dom kostade 99kr

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/956158/images/2012/pic_506aac7fddf2b3111b00107a.jpg" class="image">


RSS 2.0