A butterfly moment

Klickade hem några nagellack för någon vecka sen bland annat detta från OPI - a butterfly moment. Ett så fint gammelrosa lack med guldskimmer i. Ett så sött lack som alla borde ha hemma.

Finns på bland annat eleven.se för 159kr

Skulle absolut kunna köpa igen.


Burt's bees

Jag har blivit frälst av Burt's bees lip balm. Jag har under vintern haft världens problem med snustorra läppar. Men så hittade jag Burt's bees på Lindex och gav det ett försökt. Det är så inderbart. Det är är gjort på bla bivax som gör läpparna mjuka. Sen innehåller det även pepparmint vilket ger en kylande känsla och god smak. Jag hade ett läppsyl för länge sen med typ te tree oil eller något som blev starkt och jag älskade det men sen försvann de från alla affärer. Så nu är jag lycklig igen för det här påminner verkligen om det.

Kostade ca 50kr.

Kommer absolut köpas igen.


John Freida full repair first impression

Jag har haft panik över mitt hår länge. Det har känts risigt, stripigt och dötrisst så senaste tiden har det alltid åkt upp i en toffs. Men var på stan igår och tänkte att jag skulle testa nått nytt balsam till håret. Kollade in mitt favorit märke när det gäller hår: John Freida och hittade full repair. Gav de ett försök i morse och jag älskade det. Första intrycket var precis vad mitt hår behövde. Det fick nytt liv, glans och mer volym.

Balsmet är framtaget för att reparera överstylat och färgat hår. Det innehåller inka inchi och omega 3 som förstärker och reparerar håret. Slätar ut håret och minskar risken att hårstråna bryts av när du bortsat håret. Precis vad jag behövde. Måste skaffa schampot också. Finns på Kicks för 99kr.


Ralph lauren big pony 4

En av mina favoriter bland julklapparna var min Ralph lauren parfym. Ville ha både nr 2 och 4 så lät min mamma välja vilken hon ville ge mig. Det blev då nr 4. Den luktar så otroligt gott och är det enda jag använt nu sedan jul.

Den beskrivs på Kicks hemsida som en orientalisk doft med florara inslag, Körsbär och lila Amber.


Bright rose

Köpte nagellack på Gina tricots mellansdags rea. Detta var ett av dom. Bright rose som är ett riktigt snyggt cerise rött lack med lite blå skimmer. Det var första gången jag testade gina lack och de var så bra. Räckte med ett lager. Kan verkligen rekommenderas.


Perfect picture

Det var länge sen jag uppdaterade här men blev väldigt nöjd med min sminkning idag så vill dela med mig av den:)

Foundation: Max factor facefinity 3 in 1
Puder: Mac mineralized skinfinish natural medium
Bronzer: Isadora bronzed prowder Highlight tan
Blush: Mac powder blush Dame
Highlighter: Too faced Candlelight glow
Concealer: Garnier roll on concealer, Benefit powder flage
Ögon: Make up store C/S Bloom, M/S Cupcake.
Eyeliner: Loreal superliner carbon gloss, Max factor liquid effect pencil Black fire
Mascara: Maybelline the falsies feather look volum express


RSS 2.0