Säng makeover

När vi köpte huset bestämde vi oss ganska snabbt för att köpa en ny säng. Den vi hade förut var 140 så det var ganska trångt när man har en man som gärna sprider ut sig ordentligt. Vi ville gärna ha en kontinentalsäng, men vi ville ha en vit eller begie. De flesta som finns är svarta eller grå. Om de är en färg vi gillar så har de varit jättedyra. Vi lyckades hitta en svart/grå som var erbjudande på och jag tänkte att jag kanske kunde koma på något sätt att fixa till den så den passade våra krav.
 
När vi hade fått hem sängen åkte jag till Hemtex. Där hittade jag en sängkappa. Den fick täcka nedersta madrassen. Till madrass nummer två köpte jag ett vanligt bomullslakan och till bäddmadrassen lyxade vi till det med satinlakan. 
 
Jag tycker det blev riktigt snyggt till slut. Sängkappan blev perfekt. Bomullslakanet var inte riktigt tillräckligt tjockt utan det lyste igenom lite svart. Johannes fick idén att lägga på vår ofelia filt från IKEA. Det blev super snyggt. Och satinlakanet är så skönt. Så nu sover vi som kungligheter. Känns som att bo på hotell varje natt. Nu fattas bara sänggavel. Vi har några olika tankar på vad vi ska ha. Eventuellt ska Johannes försöka sig på att göra en egen. Mer om de kommer senare.
 
 

Marc jacobs Daisy sunshine

Gör ett nytt försök att hålla bloggen vid liv. Har fått lite ny inspiration nu när vi flyttat och har tänkt lägga upp lite bilder när renoveringen kommer igång.  Tänker också fortsätta skriva om skönhetsfavoriter jag hittar.
 
En av dem packade jag precis upp. Hittade Marc Jacobs Daisy sommar edition Sunshine på mellandagsrean. Den blev direkt nerpackad så hann inte njuta av den mer än att lukta och testa den en gång. Den luktar verkligen gott, en blandning av fruktig och blommigt. Den har en lagom blandnign av båda. Jag gillar ju verkligen fruktiga och citrus dofter men de kan lätt bli söta. Blommigt har jag svårt för. Daisy sunshine är därför helt i min smak. Att flaskan dessutom är riktigt söt gör ju inte saken sämre. Den kommer få stå framme sen när jag fått till nått bra sminkbord. Finns att köpa här.
 
 

RSS 2.0